Παλαιότερες εφαρμογές. Ειδικά κάτι κομμένες και ραμμένες εφαρμογές για ειδικές ανάγκες (για παράδειγμα μια εφαρμογή για ασφαλιστικές εταιρείες που δουλεύει η γυναίκα μου) δεν θα τρέξει σε 64 bit windows και το κόστος για να γίνει αυτό είναι τεράστιο.
Εκεί, εγκαθιστάς τα 32άρια και όλα καλά. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα : τι θα γίνει με όλους αυτούς τους προσομοιωτές που έχουμε συνηθίσει ; Θα έχουν πρόβλημα όταν ξαφνικά δουν 4 πυρήνες ; ! Το ξέρω , δεν παίρνουμε ολοκαίνουργιο επεξεργαστή για να τρέξουμε ειδικά τους προσομοιωτές , αλλά για εμάς τους retromaniax είναι και αυτό ένα θέμα !
Παιρνάμε σε άλλη ερώτηση . Εξηγείστε μου κάτι , διότι φαίνεται πως στη σπηλιά , που ζούσα τα τελευταία χρόνια , έχασε κάποια γεγονότα . Η nVidia πλέον δεν φτιάχνει κάρτες γραφικών ; Κοιτάω σε όλα τα μαγαζιά και βλέπω κάρτες με τεχνολογία nVidia , αλλά είναι κατασκευασμένες από άλλες εταιρίες (Asus , MSI , Gainward κτλ) . Πώς και δεν φτιάχνει και η ίδια η nVidia ;
Και κάτι ακόμα : αν είναι έτσι τα πράγματα , τότε πώς μπορώ να ξεχωρίσω ποιά είναι καλύτερη ανάμεσα στο ίδιο μοντέλο από διαφορετικές εταιρίες 8) ; Διαφορά βλέπω μόνο στην τιμή , όπου και εκεί μικρή είναι . Πώς κάνω ; Διαλέγω μία στην τύχη ; :wait2:
Δηλαδή δεν έχει καμία σημασία αν οι ίδιες κάρτες είναι από διαφορετικές εταιρίες ; Ούτε ακόμα και για Crossfire / SLI ; Διότι αν είναι το ίδιο , τότε προφανώς να πάρω την φθηνότερη .
Συμπλήρωση :
Δεν βρήκα τίποτα για GTX 485 . Μόνο πρωταπριλιάτικα αστεία !
Παραδόξως το e-shop δεν έχει καμία GTX 480 . Αντιθέτως , το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι γεμάτο από δαύτες . Πώς και έτσι .
Ναι , αλλά δεν βλέπω το παραμικρό ίχνος για 485 . Ούτε κάποια δήλωση . Τέλος πάντων , αφού πρόκειται για σόμπες δεν πρόκειται να τις αγγίξω . Εξάλλου και ο ίδιος δεν "καίγομαι" τόσο πολύ να κάνω χρήση του Direct3D 11 . Το ζήτημα όμως παραμένει : πώς θα μπορούσα να αποφασίσω ανάμεσα στις ίδιες κάρτες από διαφορετικούς κατασκευαστές ; Μήπως υπάρχει κανένα site όπου να δημοσιεύονται συγκρίσεις ;
Μία ακόμα αποροία : είναι δυνατόν , σε έναν πολυπήρινο επεξεργαστή , να απενεργοποιηθούν οι υπόλοιποι επεξεργαστές και να διατηρηθεί μόνο ο ένας σε λειτουργία ; Το διάβασα κάπου στο ιντερνέτ και μου έκανε εντύπωση . Απ'ότι κατάλαβα το κάνουν για συμβατότητα με παλιότερα προγράμματα . Υφίσταται κάτι τέτοιο ;