Απόλλων 11: Οι θεωρίες συνωμοσίας και η απομυθοποίησή τους!

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ούτε να αναλυθούν οι φωτογραφίες μια-μία, ούτε να κατέβουν τα βιβλία φυσικής από το ράφι.

Για εμένα τα πράγματα είναι απλά:

Οι αποστολές έγιναν και πήγαμε (πήγαν οι Αμερικάνοι τέλος πάντων...) στο φεγγάρι.

Πως μπορώ να είμαι τόσο κατηγορηματικός;

Είναι απλό. Μιλάμε για την εποχή του ψυχρού πολέμου. Βασικά, ακόμα και οι ίδιες οι αποστολές έγιναν μόνο και μόνο για λόγους γοήτρου και για να μην πάνε οι "άλλοι" πρώτοι.

Πιστεύετε σοβαρά ότι οι Ρώσοι ΔΕΝ ανέλυσαν τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, καθώς και κάθε άλλο δημοσιοποιημένο στοιχείο που αφορούσε την αποστολή; Πιστεύετε ότι ΔΕΝ παρακολούθησαν την εκτόξευση και την πορεία του πυραύλου με ραντάρ, τηλεσκόπια ή ότι άλλο μέσο είχαν διαθέσιμο;

Αν νομίζετε ότι μόνο οι συνωμοσιολόγοι ήταν αρκετά "έξυπνοι" για να αναλύσουν τις φωτογραφίες και οι αναλυτές των Ρώσων απλά δεν πρόσεξαν, δεν μπορώ φυσικά να σας πείσω. Η κοινή λογική όμως λέει ότι αν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ή σκοτεινό σημείο (πόσο μάλλον όλα αυτά τα σημεία και τέρατα που ανακαλύπτουν στα δεδομένα οι συνωμοσιολόγοι!), οι Ρώσοι δεν θα έχαναν με τίποτα την ευκαιρία να ρίξουν το σχετικό κράξιμο στην προσπάθεια τους είτε να ρεζιλέψουν τον αντίπαλο ή έστω να σπείρουν το ζιζάνιο της αμφιβολίας. ΔΕΝ το έκαναν για τον απλούστατο λόγο ότι γνώριζαν ότι οι αποστολές ήταν πραγματικές.

Just my 2 euro cents. :)

EDIT: μόλις πρόσεξα ότι και ο Leon πάνω-κάτω τα ίδια με εμένα λέει...sorry για την επανάληψη...
 
η εναλλακτικη λυση 3 απο οτι λενε ηταν κατι σαν την εκπομπη του ορσον Γουελς.
 
To βιντεο τα λεει ολα...

[ame=

[MEDIA=youtube]T-xVnnIMCnQ[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=T-xVnnIMCnQ&feature=related


Ωραιο τραγουδι και επικαιρο απο ενα ρετρο συγκροτημα. τι λετε;;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είναι η εναλλακτική ανακοίνωση που θα διάβαζε ο Νίξον αν οι δύο αστροναύτες δεν τα κατάφερναν να γυρίσουν ποτέ από το φεγγάρι, πλέον με την al γίνεται αλληλοφανες.
 
Πίσω
Μπλουζα