Απόπειρα TombRaider III με retroPC

f2bnp είπε:
Μα το Soul Reaver ούτε Glide υποστήριζε(Direct 3D) ούτε ήταν σε DOS ;)

Τι μου ήρθε στο μυαλό τώρα ...

Για το Tomb Raider 1 , υπήρχε patch , που το έτρεχε σε directx και μάλιστα υπήρχε ειδικό για viper 330 , που είχε chip της nvidia τότε!

Λέτε να τρέχει και τώρα σε nvidia ;
 
asikamin είπε:
Glidos σε soul reaver θα δούμε?

Παντως αν θελεις να απολαυσεις το Soul Reaver στην ποιο οπτικα χορταστικη του εκδοχη ,

,αν δεν κανω λαθος , παιξτο σε Dreamcast .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δοκίμασα το TR3 σε pc , με windows XP SP2 , CPU INTEL CORE 2 DUO 8400 και GPU NVIDIA GTX260. Έκανα κανονικά install , πριν το τρέξω επέλεξα "compatibility mode WINDOWS 98" και ... έτρεξε άψογα!
 
Indeed δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα Tomb Raider ακόμα και το 1 που είναι σε DOS μπορείς να παίξεις με λίγο tweaking.Απλά όταν έχεις Retro PC και Voodoo μέσα που αλλού θα το παίξεις; ;)
 
Σωστός ο αποπάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Λοιπόν το Tomb Raider 1 το έπαιξα στον 486 στα 80 με 8mb ram και μια κάρτα γραγικών της πλάκας που είχε πάνω με 16 χρώματα.

Για το Tomb Raider 2 έκανα τρελή αναβάθμιση αφού το μηχάνημα φόρεσε μία local bus κάρτα που μόλις μετά βίας μπορούσε να κλείσει το κουτί η οποία είχε 4mb ram.

Το 3 και το 4 παίχτηκαν σε έναν pentium 200 ο οποίς όμως "φορούσε" την κάρτα των καρτών (κατά την άποψή μου) για την εποχή. Φυσικά την Voodo 3 αλλά σε θύρα ISA. Η κάρτα τότε μου στοίχισε 60.000 δραχμές από καντρικό μαγαζί, Πολυτεχνείο μεριά, όταν τότε σαν σπουδαστής με ένα πεντοχίλιαρο πέρναγα... και μια εβδομάδα μπορώ να πω....

Αυτά με τις Tomb Raider αναμνήσεις για την ώρα....
 
Ναι PCI γράψε λάθος. Έφαγα μια μέρα ολόκληρη να γυρίζω τα μαγαζιά γιατί η κακοιμοίρα η μητρική του pentium (που μάλιστα την είχα αγοράσει από δεύτερο χέρι) δεν είχε AGP...

Δυστυχώς η καρτούλα κάηκε πριν ένα χρόνο περίπου και δόθηκε για parts σε έναν τεχνικό φίλο μου. Έχω κρατήσει όμως..... το κουτί με τις ματάρες!
 
Και καλά έκανες !!!

Κάποιες συσκευασίες πάντα μας θυμίζουν πολλά πράγματα,όταν τις βλέπουμε πού και πού,αναζητώντας κάτι,εκεί στις ντουλάπες μας.... :)
 
Πίσω
Μπλουζα