DianaTheSuperstar91
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 226
Η σειρά που μόλις πριν ανέβηκε από το Web TV του Antenna έχει 18 επεισόδια και όχι 23 όπως αναφέρει ο ChristosM
Σοβαρα? Παντως ειναι σιγουρα 23 τα επεισοδια. Τα τσεκαρα πολυ προσφατα.DianaTheSuperstar91 είπε:Η σειρά που μόλις πριν ανέβηκε από το Web TV του Antenna έχει 18 επεισόδια και όχι 23 όπως αναφέρει ο ChristosM
Δε χρειάζεται να το αναφέρουμε σε κάθε τόπικ σειράς, υπάρχει συγκεντρωτικό θέμα εδώ:DianaTheSuperstar91 είπε:Η σειρά που μόλις πριν ανέβηκε από το Web TV του Antenna έχει 18 επεισόδια και όχι 23 όπως αναφέρει ο ChristosM
Έγινε μεταφορά γιατί υπήρχε ήδη θέμαCococinel είπε:Την θυμάστε;;
Εντύπωση μου έκανε στους τίτλους έναρξης ότι εμφανίζονταν τα νέα αστέρια του Αντέννα: Άννα-Μαρία Λογοθέτη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λαέρτης Μαλκότσης, Γιώτα Αγνάντη, Άριελ Κωνσταντινίδη, Φράνκο Αλφόνσο, Ευτυχία Λιβανίου, Πάνος Κορδαλής, Δημήτρης Ασπιώτης.BETTY BOOP είπε:Από τη σειρά μου άρεσαν οι τίτλοι έναρξης, σαν υπόθεση δεν μου άρεσε...
Αυτο οντως κι εγω δεν το εχω δει οπως κι ενα επεισοδιο που οι μαθητριες του κολλεγιου κανουν σκονακι μεσω κινητου.Υπαρχουν επεισοδια που ο αντ1 δεν τα εχει δειξει κι ετσι εξηγειται γιατι αναφερεται οτι εχει 23 επεισοδια.Παρ'αυτα ο Δαλιανιδης προσπαθει να πιασει ματαια το σφυγμο της νεολαιας.Μαλλον ειναι τρανσπορτο του στυλ της νεολαιας του 60 στη δεκαετεια του 90.Εχει συγκεκριμενα επαναλαμβανομενα σεναριακα μοτιβα.Θυμαμαι ειχε και λιγο παραπανω...γυμνο και πιο πολυ ανδρικο...Ο Βασιλης Χαραλαμποπουλος ειχε αναφερει σε μια συνεντευξη του οτι η πρωτη του τηλεοπτικη εμφανιση ηταν στο ''Μικροι μεγαλοι'' στην Ερτ.Και οι αλλοι που επαιζαν δε θα λεγα οτι ειναι και ''νεα αστερια'' οπως αποκαλουνταν στους τιτλους.nik2010 είπε:O Ant1 απλά δεν έχει ανεβάσει ολόκληρη τη σειρά!Όποιος την έβλεπε θα θυμάται το επεισόδιο με την θεία Μάρω που έκανε διαφήμιση για μια ηλεκτρική σκούπα! Και αυτό δεν είδα να έχει έχει γίνει upload... όπως και άλλα!!
Άρα ο ChristosM δεν έχει άδικο!
Καρμπον ,καρμπον! Δεν αρκει η επαναληψιμοτητα και η αντιγραφη του Δαλιανιδη απο τον εαυτο του ;perlastar είπε:Τραγική σειρά. Είδα ένα-δύο επεισόδια όταν πρωτοξεκίνησε και αμέσως την άφησα, λόγω φοβερής βαρεμάρας. Μόνο η μουσική των τίτλων μου άρεσε κάπως και τη θεωρούσα πιασάρικη κι επίσης είχα ψιλοερωτευτεί τον Φράνκο Αλφόνσο #) Μου φαινόταν πάντα ότι η σειρά αυτή είχε κλέψει το γαλλικό "Ηelene et les garcons", πολλές οι ομοιότητες!