Mπραβο ρε Βασιλη !Καλα του εκανες!Κριμα που δεν σε ειχα συμμαθητη!Παντως πολυ κομπλεξ στα Ελληνικα σχολεια..να μη πω περισσοτερα γιατι θα βγουμε off-topic!!metalcandyman είπε:Πεστα ρε γιατρε ειχα και γω φιλους που ηταν φοβεροι μαθητες και ξημερωβραδιαζοντουσαν πανω απο τα βιβλια και οι κομπλεξικοι καθηγητες της γυμναστικης τους εβαζαν 10 και 12 το πολυ 13.Μια φορα ειχα αρπαξει εναν και του τα ειπα χυμα.Γιατι ρε κομπλεξαρα του λεω του βαζεις του παιδιου 20 αφου βλεπεις οτι σε ολα ειναι αριστος ε τα σπορ δεν τα κατεχει ειναι αυτος λογος να τον χαντακωνεις ετσι.Τελικα εφαγα αποβολη αλλα τον εκδικηθηκα μελοντικα με αλλον τροπο τον συγκεκριμενο Παντως σε νοιωθω γιατι και μενα με εφαγε το συστημα και το κομπλεξ τους.Δεν γεινεται να εχω γυμναστικη 20 και αλγεβρα,γεωμετρια,φυσικη χημεια κτλ να εχω κατω απο την βαση.Με χαντακωναν την τελικη βαθμολογια οι κομπλεξικοι γιατι δεν με πηγαιναν
Σαν τον συνάδελφο και εγώ, δεν νομίζω ότι πήρα ποτέ αριστείο...αν και ήμουν πάντα εκεί κοντά στο 17.5-18.angel_grig είπε:Αλλη μια μπαρουφα του Ελληνικου σχολειου για να σε κανει να αισθανεσαι κατωτερος χωρις να εισαι..Και αυτο γιατι,ενω μου εβγαινε το λαδι στο διαβασμα,εβγαζα μεσους ορους γυρω στο 18 με αποτελεσμα να μην εχω παρει ποτε αριστειο..και πως να μην εχω τετοιους μεσους ορους οταν κομπλεξικοι καθηγητες μου εβαζαν 12 στην γυμναστικη την ιδια στιγμη που ειχα 19 σε φυσικοχημειες (ναι,το αθλητικο δεν το εχω,ουτε το ειχα,αλλα ελεος..).Ευτυχως που στο πανεπιστημιο στο εξωτερικο πηρα το αιμα μου πισω !!