A1200
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 3
To εκανα αλλα δεν υπάρχει η επιλογη ¨αναζητιση στα ελληνικα¨ any ideas?alkis21 είπε:Αόρατος είμαι; :xm:
Κάντε κλικ στο link που έβαλα παραπάνω και θα το ξεφορτωθείτε!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
To εκανα αλλα δεν υπάρχει η επιλογη ¨αναζητιση στα ελληνικα¨ any ideas?alkis21 είπε:Αόρατος είμαι; :xm:
Κάντε κλικ στο link που έβαλα παραπάνω και θα το ξεφορτωθείτε!
Βρε κατάλαβα πολύ καλά μην ανησυχείς!Paspartoo είπε:Μαλλον παρεξηγησες το post μου![]()
+1, αν και πάει αλλού η συζήτηση, αυτό πιστεύω κι εγώ. Για όλα ανεξαιρέτως.pooky(1) είπε:Βέβαια αν από την αρχή ήταν η μπάρα έτσι, κανένας δεν θα είχε πρόβλημα και η συζήτηση δεν θα γινόταν καν.
Τελικά, μήπως, είναι όλα θέμα συνήθειας;
Βέβαια υπάρχουν και άλλες μηχανές αναζήτησης, μη το ξεχνάμε. Αν δεν μας αρέσει κάποια στρεφόμαστε αλλού.Paspartoo είπε:Οσο για το " β)επειδη δεν γουσταρω να μου επιβαλλουν κατι με το ζορι" που σχολιασα πριν - μου κανει εντυπωση που το βλεπει καποιος ετσι, μιας και μιλαμε για το δικο τους site το οποιο προφανως εχουν δικαιωμα να το διαμορφωσουν οπως θελουν. Το θεμα ειναι οτι εχουμε την επιλογη να το χρησιμοποιησουμε ή οχι.
1 στα 3. Δεν πειράζει, μπορείς να προσπαθήσεις ξανά.pooky(1) είπε:Κονσόλα = Playstation, αναζήτηση = Google, browser = ie
Όταν ασχολιόμουν (μέχρι πρόσφατα) με τεχνική υποστήριξη, έτσι και τους έβαζες Firefox (δεν μιλάω καν για Opera ή Chrome) σαν default browser σε κοίταγαν με μισό μάτι και η επόμενη ατάκα τους ήταν "γύρνα το στο παλιό" .A1200 είπε:pooky(1) ανάβεις φωτιές....
ακου εκει ie....θου κύριε...
Αν χρησιμοποιείς το plugin του Firefox (δεν ξέρω για το Chrome), σου βάζει ένα εικονίδιο κάτω δεξιά. Πατώντας το ανοιγοκλείνεις το πλαίσιο ανάλογα με το τι χρειάζεσαι.A1200 είπε:To εκανα αλλα δεν υπάρχει η επιλογη ¨αναζητιση στα ελληνικα¨ any ideas?
Kαταρχήν,για να εκφραζόμαστε και σωστά,το "να μου επιβάλλουν κάτι με το ζόρι" φυσικά είναι πλεονασμός,εκτός κι αν μας έχει επιβληθεί ποτέ κάτι..με τη θέλησή μας!Paspartoo είπε:Αυτο που ειπα εγω ηταν οτι η φραση " β)επειδη δεν γουσταρω να μου επιβαλλουν κατι με το ζορι" μου φανηκε περιεργη γιατι απο τη στιγμη που μιλαμε για ενα site και μια υπηρεσια που ο ιδιοκτητης της εχει το δικαιωμα να κανει τις οποιες αλλαγες θελει - τοτε δεν παιζει "επιβολη" αλλα δικαιωμα επιλογης απο την μερια μας.