iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 224
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι χρειάζεται να κάνω ώστε να καταφέρω να δω ταινίες σε format *.rmvb με υπότιτλους ; Έχω τόσο το αρχείο *.rmvb όσο και τους υπότιλους σε *.str . Δυστηχώς δεν μπορώ να να δω τους υπότιτλους . Χρησιμοποίησα το Windows Media Player Classic και το Zplayer , αλλά τζίφος . Κάπου διάβασα πως πρέπει να έχω εγκατεστημένο το DirectVobSub . Εγκατέστησα λοιπόν την τελευταία έκδοση , αλλά τζίφος . Ακόμα και το Media Player Classic είναι στην τελευταία έκδοση , αλλά πάλι τζίφος . Δοκίμασα και κάτι άλλο που είχα διαβάσει στο παρελθόν : άλλαξα την επέκτεση από *.rmvb σε *.avi και το έτρεξα με το Windows MEdia Player , αλλά πάλι τίποτα . Δοκίμασα και την τελευταία έκδοση του VLC Media Player το οποίο στην τελευταία του έκδοση υποστηρίζει και αρχεία *.rmvb και μάλιστα αυτή τη φορά οι υπότιτλοι έτρεξαν . Ωστόσω σε όλα τα αρχεία *.rmvb που έτρεξα με το VLC , προς το τέλος πάντα ψιλοτρέμει λιγάκι και οι υπότιτλοι σταματάνε να εμφανίζονται . Οπότε ούτε και με το VLC μπορώ να κάνω δουλιά μου (τουλάχιστον όχι μέχρι στο τέλος της ταινίας) ...
Υπάρχει τίποτα άλλοα να δοκιμάσω ; Δεν βρίσκω πια στα μαγαζιά και Ultrex για να δοκιμάσω και απ'αυτό .
Να συμπληρώσω με δοκίμασα και να έχω το ίδιο όνομα στην τανία και τους υπότιτλους , αλλά μαντέψτε , τζίφος πάλι .
Υπάρχει τίποτα άλλοα να δοκιμάσω ; Δεν βρίσκω πια στα μαγαζιά και Ultrex για να δοκιμάσω και απ'αυτό .
Να συμπληρώσω με δοκίμασα και να έχω το ίδιο όνομα στην τανία και τους υπότιτλους , αλλά μαντέψτε , τζίφος πάλι .