• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Αρώματα που δε θέλουμε να μυρίζουμε

Crimson Moonlight

RetroActive
Joined
13 Ιολ 2015
Μηνύματα
524
Αντιδράσεις
214
Είδα ότι κι άλλοι το γράφουν, αλλά κι εγώ μισώ το Opium σε όλες του τις εκδοχές. Το άρωμά του δεν είναι κάν ωραίο. Προτιμώ να μυρίσω αληθινό όπιο!
 

gordon17sp

RetroN00b
Joined
22 Ιον 2014
Μηνύματα
185
Αντιδράσεις
134
Axe Marine και ο,τιδήποτε σε Musk. Ήθελα νά'ξερα πώς τα αντέχουν.
 

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
482
Αντιδράσεις
180
Οι χειρότερες μυρωδιές ήταν οι εξής: μια κολώνια μάρκας ...." Bolero by Ravel" που μου είχαν φέρει σε μια γιορτή σε ένα διάφανο μπουκάλι με πράσινη ετικέτα,η μυρωδιά των λεωφορείων καλοκαιρι για Καρπενήσι που δεν είχαν κλιματισμό,επίσης δεν θα ξεχάσω με τίποτα όταν είχα πάει να βγάλω ταυτότητα πρώτη φορά το άρωμα που φόραγε η πολιτική υπάλληλος στην αστυνομία που μου είχε κάνει τα χαρτιά μια έντονη μυρωδιά μεταξύ εντομοκτόνου και ξιδιού....και τέλος η μυρωδιά τα καλοκαίρια στα ταξί απ' τα δερμάτινα καθίσματα και το πράσινο ελατακι.... 
 

laura ingalls

RetroWannaBe
Joined
19 Απρ 2016
Μηνύματα
173
Αντιδράσεις
134
Εγώ έχω συνδέσει το eden της cacharel με θανατίλα. Το φορούσε μια χήρα και από τότε... Πάντως bambinella λυπάμαι αλλά το Σαμσάρα είναι το αρωμά μου και νομίζω κιόλας ότι είναι η επιτομή των κλασικών αρωμάτων! Ε τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.

Πάντως το χειρότερό μου είναι η μυρωδιά αυτών των ινδικών στικς που ήταν πολύ στη μόδα τα 90 ς. Καταλσαριδοκτόνα σε καύση. Σκέτος πονοκέφαλος. Η μυρωδιά του Γάγγη.
 

bambinella 100

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
9.008
Αντιδράσεις
3.054
Πάντως bambinella λυπάμαι αλλά το Σαμσάρα είναι το αρωμά μου και νομίζω κιόλας ότι είναι η επιτομή των κλασικών αρωμάτων! Ε τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
Μου αρεσε πολυ παντως το Un air de Samsara που ειναι δροσερο και αναλαφρο.

image.png
 

laura ingalls

RetroWannaBe
Joined
19 Απρ 2016
Μηνύματα
173
Αντιδράσεις
134
Πράγματι πιο ωραίο από το αρχικό. Συμφωνώ.

Μια άλλη μυρωδιά που μου ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις είναι το ξύδι στα μαλλιά. Μαντέψτε γιατί...

Το φυσικό καθημερινό απωθητικό για τις ψείρες.  Ας μη μιλήσω για τη μυρωδιά της ψειρόσκονης. Χρόνια έχω να τη μυρίσω, δεν πρέπει να υπάρχει πια.
 
Μπλουζα