Ατάκες που σας έχουν σημαδέψει

nansecrets είπε:
Εγώ κάθε φορά που ακούω τον Τέρρυ στις σκάλες να λέει: "Όχι..όχι δεν μπορώ, δεν θέλω να φύγεις.. αν μπορούσα να σταματούσα τον χρόνο.. Μην λες τίποτα... Μ'ακούς Κάντυ;" ειλικρινά είμαι ράκος!!!! Το ζω στο έπακρο το σκηνικό!!! Μα από την πλευρά του Τέρρυ... :cry: :cry: :cry:
θα βάλω τα κλάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορεί ρε παιδιά να τελειώνει εκεί! Δεν γίνεται!
 
Αυτό είναι το μόνο από τα καρτούνς της "παιδικής ζώνης" που δεν έβλεπα !!! Ίσως επειδή δεν ήταν "αγορίστικο" καρτούν .... Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο, λίγο απ' το δεύτερο και κάποια αποσπάσματα από άλλα επεισόδια ... Από τα λίγα, όμως, που είδα, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις !!! Μάλλον επρόκειτο για ένα πανέμορφο, υπέροχο παιδικό καρτούν !!! Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τού ανοίξατε ξεχωριστό τόπικ ![δλδ η Κάντυ είναι ... μια κατηγορία από μόνη της !!! ] !!!!

Οι μόνες ατάκες που έχω συγκρατήσει είναι οι εξής :

Η Κάντυ και η φίλη της η Άννυ μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο !!! Κάποια στιγμή, όμως, όταν μεγάλωσαν λιγάκι, πήγαν να παίξουν πίσω από το λόφο του ορφανοτροφείου, όπου ευρίσκετο η έπαυλη μιας πλούσιας οικογένειας !!! Τα δύο κοριτσάκια γνωρίστηκαν με τα μέλη της πλούσιας οικογένειας και, όταν επέστρεψαν στο ορφανοτροφείο, η Άννυ άρχισε να σκέφτεται σοβαρά "να υιοθετηθεί από την πλούσια οικογένεια" !!! Και τότε τα μεγάλα μάτια της Κάντυ [που πολλούς είχαν μαγέψει στα 80ς] πήραν αγριεμένη έκφραση και η Κάντυ της απηύθυνε την ατάκα : "σε ξεμυάλισαν τα πλούτη Άννυ" !!!

Μια άλλη ατάκα είναι από κάποιο επεισόδιο, όπου η Κάντυ αναπολεί μία χοροεσπερίδα, όπου χόρεψε με το αγόρι με το οποίο ήταν ερωτευμένη, αλλά πριν είχε χορέψει με έναν φίλο του "διοπτροφόρο" !!! Και σκέφτεται : "Τι γλυκούλης που είναι ο τάδε με τα γυαλάκια του !!! Αλλά εγώ είμαι ερωτευμένη με τον ...." [σόρι παιδιά, εκτός από την Κάντυ και την Άννυ δεν θυμάμαι άλλα ονόματα .... η ατάκα αυτή μού έμεινε, προφανώς, επειδή εκείνη την εποχή φόρεσα κι εγώ για πρώτη φορά γυαλιά ... ] ...
 
Μέσα στο μυαλό μου ακόμη αντηχεί η φωνή της Κάντυ, μετά το ατύχημα... "Άντονυ!!!!" με τον αντίλαλο!!!

Μιλάμε για πολύ κλάμα. Την επόμενη ημέρα στο σχολείο κλαίγαμε όλα τα κοριτσάκια...
 
Πίσω
Μπλουζα