tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 59.155
Τα διαφημιστικά τρέιλερ των ελληνικών ταινιών , όπως ακριβώς παιζόντουσαν εκείνη την εποχή στους κινηματογράφους , ήταν πραγματικά μικρά διαμαντάκια! Μέσα σε 3 - 4 λεπτά και πολλές φορές με την φωνή του εκφωνητή , μπορούσες να πάρεις μια ιδέα για το τι ακριβώς είναι η ταινία που θα παιχτεί , τους ηθοποιούς και γενικότερα τους συντελεστές της κτλ. Τώρα πια είναι πραγματικά πολύ δυσεύρετα γι' αυτό θα ήθελα να μου συγχωρήσετε το λογότυπο που έβαλα το οποίο άλλωστε είναι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας! Όσοι λατρεύετε τον ελληνικό κινηματογράφο πιστεύω θα λατρέψετε και αυτά!
Πρώτο διαφημιστικό από την ταινία της Φίνος Φιλμ "Αγάπη μου ουα ουα" με τον Κώστα Ρηγόπουλο και την Κάκια Αναλυτή...
[edit] Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]
βΕπόμενη ταινία..."Αμόκ"!
Πρώτο διαφημιστικό από την ταινία της Φίνος Φιλμ "Αγάπη μου ουα ουα" με τον Κώστα Ρηγόπουλο και την Κάκια Αναλυτή...
[edit] Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]
βΕπόμενη ταινία..."Αμόκ"!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: