Αφίσσες στα δωμάτια......

Οι περισσοτερες αφισσες που εχω ειναι απο 1989 εως 99. Μερικες τις ειχα στο παλιο μου σπιτι πριν απο 15+ χρονια (Sonic, Donkey Kong), και τις ξανακολλησα στο καινουριο.

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Λοιπον εχουμε και λεμε:

Sonic 1 - 2, Donkey Kong Country, Turok, Vectorman, Resident Evil 2, N64, Evangelion, Luys Royo, Akira, Perfect Dark, Goldeneye, Wipeout, South Park, Robotech, ενας πινακας Metroid 2 με λαδομπογια και μερικα αλλα σχεδια.
 
με τρελανατε τωρα θα κατσω να ψαξω κατι παλιες φωτο που εχω και θα σκαναρω να δειτε και τις δικες μου αφισες :)
 
Εγώ πάλι είχα ένα ετερόκλητο σύνολο από: Bruce Springsteen, Robert Smith, James Dean, Κούρκουλο & Rummenigge.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στο τζάμι του γραφείου μου (ναι, ναι αυτό που έβαζαν οι γονείς για να μην χαράζεται η επιφάνεια). Κάτω λοιπόν από αυτό το τζάμι είχα: τα διπλά αυτοκόλλητα της Sarah Kay, αφίσα μικρή από Μανίνα του Ralph Macchio (karate kid), φωτογραφικό υλικό Top Gun και φωτογραφία του Θανάση Μουστακίδη (πασαδόρου της Εθνικής).

Α! και μία φωτογραφία από το πλήρωμα του Challenger. Νομίζω ότι είχα και δύο κεντήματα που τα είχε κάνει κάδρο η μητέρα μου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεχρι 18 ετών

1. Ο Αντονυ από την Κάντυ Κάντυ στο άλογο την ώρα που αυτό πιάνεται στην καταραμένη παγίδα.

2. Ο Αρνι στην μηχανη από τον Εξολοθρευτή 2, αφισα που μου έδωσε μετά από πολλά παρακάλια ο ιδιοκτήτης του μοναδικού σινεμά του νησιού.

3. Κεντηματα Γκομπλεν της μαμάς.

4. Η ᾽᾽Κραυγή᾽᾽ του Μουνχ

5. Ζευγαρια σε ηλιοβασιλέματα από κολλες αλληλογραφιας.

(εκτος απο τα κεντηματα τα υπολοιπα τα εξαφάνισε η μαμά οταν εφυγα στα 18 και το δωμάτιο μου έγινε το παιδικο της αδερφής μου)

Μετα τα 18

1. Ο Νικ Κεηβ από εξώφυλλο του Zoo.

2. Το φιλι του Κλιμπτ.

3. Ο Hugo Race

4. Μεγενθυμενο αυτογραφο του... Βασιλη Τερλέγκα.

5. Ο Κορτο Μαλτέζε του Πρατ.

7. Η αφισα από το Pulp Fiction

8. O Κριστοφερ Γουόκεν σε σκηνη από τον Ελαφοκυνηγο.

(εκτος από τον Κορτο που τον ειχα κορνιζάρει τα άλλα έφυγαν οταν η μαμά ήρθε να με βοηθησει οταν αρρώστησα με πνευμονία και ενώ κοιμομουν ειπε να καθαρίσει...κλαψ!)
 
Είχα αρχικά την αφίσα του μκρούλη Jordy, αργότερα της Helene, του Στέφανου Κορκολή, Θάνου Καλλίρη, Γιαννη Σαββιδάκη, Chad Allen (από τη σειρά Dr Quinn Μόνη στην άγρια Δύση)...
 
πανω απο το κρεβατι μου μεταξυ αλλων ηταν και ...

xbxwlz.jpg


gallis.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ειχα κατα καιρους απο κινηματογραφικες ταινιες!!! μου αρεσαν παρα πολυ..τωρα εχω πισω απο μια πορτα μια του τσαρλυ τσαπλιν απο τους μοντερνους καιρους
 
ειχα του οzzy osboyrne καποτε καθως και πολλες αφισες απο το περιοδικο γκαρφιλντ τωρα εχω πανω απ το κρεββατι μια με ολα τα muppets και μια απ το the crow
 
Είχα μια αφίσα με ένα παίκτη του NBA να καρφώνει ανάποδα στο καλάθι και μια αφίσα που απεικόνιζε την κούπα από το παγκόσμιο κύπελλο και έγραφε France World Cup 1998. Έπειτα σαν φοιτητής είχα ένα πόστερ με μία Harley Davidson και την ομάδα του Παναθηναϊκού την περίοδο 2002-2003.
 
Φανταζόμουνα ότι ημουνα ο μόνος που είχα το Περιοδικό Σύστημα (ένα τεράστιο από τα Time-Life Books, με φωτογραφίτσες των στοιχείων σε κάθε κουτάκι) αλλά βλέπω ότι σε προηγούμενη σελίδα υπήρχε κι άλλος χημικόπληκτος
 
Διάφορες αφίσες παικτών του ΠΑΟΚ από το περιοδικό Τρίποντο, την ποδοσφαιρική ομάδα και μια με τον ...Θεόδωρο Κολοκοτρώνη από αυτές που είχαν στις σχολικές γιορτές( πάντα θαύμαζα αυτή την προσωπικότητα)...
 
Καθε χιλιοστο στους τοιχους του δωματιου μου ηταν γεματο αφισες απο Metal μπαντες,αφησες του ΠΑΟΚ οπως και παρα πολλες αφησες απο playboy κ.α περιοδικα ;) Γκρινιαζε η μανα μου να βγαλω της ''ξεβρακωτες'' οπως της ελεγε αλλα αφου ειδε πως οσο και να γκρινιαζε δεν της εβγαζα το πηρε αποφαση και δεν με ειπε τιποτα ξανα.
 
metalcandyman είπε:
Γκρινιαζε η μανα μου να βγαλω της ''ξεβρακωτες'' οπως της ελεγε αλλα αφου ειδε πως οσο και να γκρινιαζε δεν της εβγαζα το πηρε αποφαση και δεν με ειπε τιποτα ξανα.
Αυτες θα πρεπει να τις δουμε.... :diablotin:

Ρετουσαρισμενες βεβαια.... ;) ....μην παρουμε και ποδι... :ban:
 
Εγω μικρος ειχα αφισες Ferrari F40 , τον Μichael Jordan και μια αφισα MotorHead (χωρις να ακουω τετοια μουσικη τοτε , απλα μου αρεσε το σημα :p ).

Μετα ειχα διαφορα με θεμα Ολυμπιακο , Ajax και αρκετα αργοτερα ειχα προσθεσει και ενα ποστερ απο την ταινια lord of the rings lord of the rings .

Γενικα δεν ειχα ποτε πολλες αφισες στο δωματιο μου και τωρα δεν εχω καμια :p

metalcandyman είπε:
Γκρινιαζε η μανα μου να βγαλω της ''ξεβρακωτες'' οπως της ελεγε αλλα αφου ειδε πως οσο και να γκρινιαζε δεν της εβγαζα το πηρε αποφαση και δεν με ειπε τιποτα ξανα.
χαχαχαχα :rofl: :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
αρκετα αργοτερα ειχα προσθεσει και ενα ποστερ απο την ταινια lord of the rings .
Την ιδια αφισα εχουμε Γιαννη.... :D

(φαινεται πισω απο τις φιγουρες... ;) )

Επισης ειχα -τις εχω ακομα δηλαδη -τις παρακατω...

attachment.php


Demolition Man

Pocahontas

Off Topic mode on

Και απο πιο προσφατες...

300 movie poster

The Avengers

Civil War

Middle Earth

Decipher LOTR Banner

Off Topic mode off

Συγνωμη για το μικρο off topic.... #)
 
stayros είπε:
Την ιδια αφισα εχουμε Γιαννη.... :D (φαινεται πισω απο τις φιγουρες... ;) )
Ωραιος!! :D

Εγω εκανα μετακομιση πριν καποια χρονια και δεν ξερω που την εχω... ειμαι σιγουρος παντως οτι οταν μετακομιζαμε καπου την φυλαξα (βεβαια δεν ηταν και σε τελεια κατασταση και μετα την μετακομιση οπου και να ειναι χωμενη θα ειναι ακομη πιο χαλια :p )
 
ΔΩΜΑΤΙΟ.jpg

στον τοίχο αφίσα του Jordie (γράφει HEY DUDE! και μη δώσετε σημασία στην ευγενική χειρονομία!)...από τη δεκαετία του 90...και για μολυβοθήκη στο γραφείο κούπα ovaltine με σημαιάκια MC DONALDS!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
(γράφει HEY DUDE! και μη δώσετε σημασία στην ευγενική χειρονομία!)
Ε, ενταξει....μικρο παιδακι ηταν....δεν ηξερε.....:biglaugh:
 
Τι το έβαζαν να κάνει μικρό παιδάκι. Αχ αυτό το μάρκετινκ...
 
Πίσω
Μπλουζα