Wally είπε:Οπως φαινεται και απο τα user titles, o johnalepou δεν ειναι ουτε χειριστης, ουτε διαχειριστης του retromaniax. Ειναι μελος του φορουμ οπως χιλιαδες αλλοι.
Δεν εχω παρακολουθησει αν υπαρχει καποια κοντρα μεταξυ σας. Για θεματα περιεχομενου ή δεοντολογιας σε παρακαλω στειλε μας ενα email.
Αν μη τι αλλο, σε θεματα πηγων ειμαστε "κυριοι", τουλαχιστον οσο μπορουμε να ειμαστε - 3 administrators απεναντι σε 199.505 μηνυματα και δεν εχουμε κοντρες με κανεναν, ποσο μαλλον με τη δικη σου αξιολογη προσπαθεια.
Ουδεποτε διεκδικησαμε την πατροτητα σε κατι (πχ τα σηριαλς που ανεφερες). Αντιθετως βαζουμε ενα χερακι να προαχθει οποιαδηποτε τιμια "ρετρο" προσπαθεια.
STRATINOS είπε:..........Είμαι ο "Ερευνητής της Βέροιας" http://lefobserver.blogspot.com/.......Φυσικά πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε το μονοπώλιο στο συγκεκριμένο θέμα (ελληνικά σίριαλ και σειρές) και δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να μπαίνει σε κάποιο site (όπως το δικό σας) που διαφημίσεις. Όπως βλέπετε το blog μου είναι τελείως ερασιτεχνικό (δεν έχω κανένα αρχείο παρά μόνο αναμνήσεις) και φτιάχτηκε πριν το www.retrodb.gr μόνο και μόνο επειδή στο διαδίκτυο υπήρχε παντελής έλλειψη για τα ελληνικά σίριαλ. Δίνω συγχαρητήρια στο site σας, αλλά έχω ''δανειστεί'' από εσάς το πολύ 10 φωτογραφίες (άλλες τόσες έχετε ''δανειστεί κι εσείς από εμένα).
Σας παρακαλώ πολύ εάν έχετε το παραμικρό πρόβλημα μαζί μου, να επικοινωνήσετε στο lefobserver@gmail.com
Όπως ανέφερε και ο Wally (διαχειριστής του RetroManiax), χαιρόμαστε να βλέπουμε τίμιες προσπάθειες με θεματολογία ανάλογη με τη δική μας και δεν διεκδικούμε κανένα μονοπώλιο... Το διαδίκτυο είναι ελεύθερο σε όλους!Wally είπε:Οπως φαινεται και απο τα user titles, o johnalepou δεν ειναι ουτε χειριστης, ουτε διαχειριστης του retromaniax. Ειναι μελος του φορουμ οπως χιλιαδες αλλοι.
Δεν εχω παρακολουθησει αν υπαρχει καποια κοντρα μεταξυ σας. Για θεματα περιεχομενου ή δεοντολογιας σε παρακαλω στειλε μας ενα email.
Αν μη τι αλλο, σε θεματα πηγων ειμαστε "κυριοι", τουλαχιστον οσο μπορουμε να ειμαστε - 3 administrators απεναντι σε 199.505 μηνυματα και δεν εχουμε κοντρες με κανεναν, ποσο μαλλον με τη δικη σου αξιολογη προσπαθεια.
Ουδεποτε διεκδικησαμε την πατροτητα σε κατι (πχ τα σηριαλς που ανεφερες). Αντιθετως βαζουμε ενα χερακι να προαχθει οποιαδηποτε τιμια "ρετρο" προσπαθεια.
Και κάτι ακόμα, το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό: στο blog σου αναφέρεις πάντα τις πηγές σου (το τάδε βιβλίο, το δείνα website...) Επομένως, στις περιπτώσεις όπου έχεις βρει στοιχεία από τη RetroDB, το αναφέρεις ξεκάθαρα στις πηγές σου.STRATINOS είπε:Ζητώ ταπεινά συγγνώμη γιατί νόμιζα ότι ο johnalepou είναι διαχειριστής του retromaniax (πρώτη φορά επισκέφτηκα το forum). Και πάλι συγχαρητήρια για τη πολύ καλή δουλειά σας.
Ο Ερευνητής της Βέροιας
Φυσικά Γιάννη, θα επανέλθω κιόλας!johnalepou είπε:Μμμμμ τελειοοοο ευχαριστω! δεν την ειχα σε τοσο καλη αναλυση! Μπορω να την βαλω στο club Άλκη?