Αχ! αυτή η γυναίκα μου (1967)

Πριν λίγες μέρες, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη "
 

Συνημμένα

  • _81109280_aa.jpg
    _81109280_aa.jpg
    36,5 KB · Προβολές: 55
Nemo είπε:
Αρχικό μήνυμα απο hannele Πριν λίγες μέρες, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη "

Nemo

-όπως η ίδια τόνισε- ήταν και ο μοναδικός σέξι/προκλητικός ρόλος που έχει υποδυθεί όλα αυτά τα χρόνια στην πολύχρονη κινηματογραφική καριέρα της.

;)
 
Πέρα από το λαμπερό πρωταγωνιστικό ζεύγος που για άλλη μια φορά γοήτευσε, όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν απέδωσαν σούπερ. Εκπληκτικός ο Γιάννης Μιχαλόπουλος στον ρόλο του γυναικά-διευθντή που θαμπωνόταν από ότι γυναικείο κυκλοφορούσε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου πόσο μάλλον από την απαστράπτουσα Αλίκη που παρεμπιπτόντως στον ρόλο της sexy Μίνας με τολμηρό όσο χρειάζεται ντύσιμο σαγήνευσε εξ ου και η ζήλεια του συζύγου εντός και εκτός πλατώ. Ο οποίος Μιχαλόπουλος ήταν ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο.
Εκπληκτικό το δεύτερο ζεύγος της ταινίας Μαλούχου και Κωνσταντάρου, που με τις ατάκες τους τις γκάφες τους και την εν γένει σκηνική τους παρουσία συνετέλεσαν στην ακόμα πιο πετυχημένη κωμική πλευρά της ταινίας. Τέλος για την μπουρλότο-Σαπφώ Νοταρά τι να προσθέσει κανείς. Μια κατηγορία μόνη της! Με μια δύο το πολύ ατάκες της στην ταινία που εμφανίστηκε σχετικά λίγα λεπτά μνημονεύεται πάνω από μισό αιώνα μετά!!! Ηθοποιοί που δεν πρόκειται να ξαναβγούν ούτε στην 8η μετενσάρκωση!
 
Με κάθε ατακα της Σαπφους σε αυτή την ταινία, πέφτεις κάτω από τα γέλια. Ήταν κ ο τρόπος και το ύφος που τα έλεγε η άτιμη. Γελάω κάθε φορά π.χ. οταν αναφέρεται στο διευθυντή Μιχαλοπουλο με απαξιωτικο ύφος λέγοντας με τη γνωστή βροντερή χροιά "Αυτός?!" η "Δεν πάμε σινεμά, γιατί δεν μας φθάνουν τα μισθα!!! Η στο τέλος της ταινίας όταν φωνάζει κυνικά για τη στάση του Μιχαλοπουλου μετά την αποκάλυψη λέγοντας "Μπούρδες!!" Οι εκφράσεις του προσώπου της είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!.
 
Πίσω
Μπλουζα