Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
χαχαχαχαχα εγραψες ρε γκαρντασιpetran79 είπε:στο μικρο arcade της γειτονιας μου τοτε, λειτουργουσε και παρανομος οικος ανοχης.
οποτε αν εχανες μπορουσες και να στανιαρεις.
Ακόμα γελάω!!!! Έγραψες!!!petran79 είπε:στο μικρο arcade της γειτονιας μου τοτε, λειτουργουσε και παρανομος οικος ανοχης.
οποτε αν εχανες μπορουσες και να στανιαρεις.
Σωστός ο παππούς.mike είπε:Στην Αθηνα στο κεντρο, σε ενα απο τα καλυτερα ουφαδικα των βαλκανιωνστην οδο Τζωρτζ για οσους ηξεραν:πηγαινα με παρεα παντα, ολοκληρη εκδρομη κανονιζαμε στο γυμνασιο/λυκειο. Τα πρωτα χρονια που πηγαινα ειχε ενοχλητικους εμφανως κατεστραμενους τυπους που ελεγαν "φιλε εχεις κανα κατοσταρικακι να παιξω και εγω λιγο" και φυσικα ηθελαν να παρουν την δοση τους, οχι εντος μαγαζιου ομως. Μαλιστα σε επριζαν τοσο που μπορει να εχανες την τελευταια σου ζωη στην τελευταια πιστα και το κρανιο σου να μετατρεπονταν σε υφαιστειο.
Τελικα ο παππους ιδιοκτητης τα τελευταια χρονια προσελαβε σεκιουριτι/πορτιερη κατι σαν τα face control στα μοδατα nightclubs.
Εαν φαινοσουν ζητιανος/ναρκομανης δεν σε αφηναν να μπεις, ωστε οι υπολοιποι να χαλανε ανενοχλητοι τα κερματα τους.