alkis21 είπε:Ξαναδιαβάζοντας το πρώτο μου post συνειδητοποιώ ότι πέρασα την λανθασμένη εντύπωση πως η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν άχρηστη. Λάθος μου, άλλωστε την έβλεπα μανιωδώς! Απλά αυτά που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι τα ουκ ολίγα ευτράπελα που συνέβαιναν.
Με τη συζήτηση θυμήθηκα άλλο ένα: Κάποια στιγμή είχε φέρει στο studio δύο παίκτες για να παίξουν Kick Off 2. Τουλάχιστον έτσι είπε... γιατί στην οθόνη έδειχνε μόνο τον ένα (ο οποίος, και sorry κι όλας για το politically incorrect, έμοιαζε με τρόφιμο των ΠΙΚΠΑ) να πατάει συνεχώς το fire λες κι έπαιζε shoot'em up και να χοροπηδάει 10'' μετά από κάποιο γκολ. Όποτε δε έδειχνε τη δράση του παιχνιδιού, ήταν προφανές σε οποιονδήποτε έχει παίξει ΚΟ2 πάνω από 2-3 φορές στη ζωή του πως αυτό που βλέπαμε ήταν ένας άνθρωπος εναντίον της Amiga! Είχα κάνει απίστευτο γέλιο τότε και θυμάμαι που όλο το σχολείο το συζητούσε την επόμενη μέρα.
efthimios είπε:Ego eimai (the guest star) to pedi apo to PIKPA, you know !!!!
alkis21 είπε:Εμ... ο Άλκης δεν είναι πια μαζί μας... τον κατάπιε ένα Graiveh... σας ομιλεί η ΑΙ του υπολογιστή του...
Ευθύμη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα, οφείλω να τονίσω ότι το τουλάχιστον άκομψο σχόλιο μου οφειλόταν στην χαζομάρα και την κακία που συναντάται στην εφηβεία -και βεβαίως δεν δικαιολογεί το ότι το επανέλαβα και ως ενήλικος-. Φυσικά και δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επίσης πρέπει να πω ότι είμαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει γιατί έχω δει τον εαυτό μου μαγνητοσκοπημένο να παίζει και θυμίζω χμ... γνωστό για τις γλαφυρές γκριμάτσες του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που δεν θα κατονομάσω γιατί φοβάμαι μην μπει και το διαβάσει κι αυτός σε μερικά χρόνια.
Χίλια συγγνώμη, ειλικρινά.
Wally είπε:καλη φαση!
Αν τα εγραφες και στα Ελληνικα θα ηταν ακομα καλυτερα
Δεν μας λες και τιποτα αλλα για την εκπομπη, τα γυρισματα κτλ?
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspefthimios είπε:An ikseres pos egrafa sta Elinika den tha to zitages!!!!