Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Δεν κατάλαβα ποιος χάρισε την Αλίκη σε ποιον. Απ' ό,τι θυμάμαι ο κ. Μπονάτσος είχε σχέση με την Α.Β. πριν τον κ. Σπυρόπουλο ο οποίος έμεινε μαζί της ως το τέλος. Και το κυριότερο, η Α.Β. δεν ανήκε σε κανέναν εκτός από τον εαυτό της, οπότε κανείς δεν μπορούσε να τη χαρίσει.

Λαμπέτη: Απαίσια περούκα. Πρέπει να είναι από ρόλο (αναρωτιέμαι ποιον), οπότε δεν ξέρουμε πώς φαινόταν από την πλατεία και το μαλλί και το μακιγιάζ και οι φραμπαλάδες της ρόμπας. Πιθανότατα εξ ίσου απαίσια.

Λαμπέτη: Απαίσια περούκα. Πρέπει να είναι από ρόλο (αναρωτιέμαι ποιον), οπότε δεν ξέρουμε πώς φαινόταν από την πλατεία και το μαλλί και το μακιγιάζ και οι φραμπαλάδες της ρόμπας. Πιθανότατα εξ ίσου απαίσια.

Ναι, η περούκα είναι όταν έπαιζε τον θρυλικό ρόλο της Μπλανς Ντυμπουά στο "Λεωφορείο ο Πόθος". Εκεί πρέπει να οφείλεται και όλο το παρακμιακό στυλ της εμφάνισής της (η ρόμπα και το μακιγιάζ).

Λεωφορείο ο πόθος, Μπλανς. Νομίζω όμως οτι είναι τα μαλλιά της (αλλά δεν παίρνω κι όρκο)

Κοιτάξτε. Αν αυτά που λέει, τα λέει σοβαρά και δεν τα λέει για πλάκα, τότε αφήστε το καλύτερα. Μην το συζητάμε διότι, κάτι δεν πάει καλά. Άλλο να πιστεύεις στο Θεό, στην ανώτερη δύναμη κι άλλο αυτό που διάβασα και δεν πίστευα στα μάτια μου.

Κοιτάξτε. Αν αυτά που λέει, τα λέει σοβαρά και δεν τα λέει για πλάκα, τότε αφήστε το καλύτερα. Μην το συζητάμε διότι, κάτι δεν πάει καλά. Άλλο να πιστεύεις στο Θεό, στην ανώτερη δύναμη κι άλλο αυτό που διάβασα και δεν πίστευα στα μάτια μου.
Για πλάκα τα λέει τα περισσότερα είναι και η εκπομπή έτσι διαμορφωμενη

Για πλάκα τα λέει τα περισσότερα είναι και η εκπομπή έτσι διαμορφωμενη

Α, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, γιατί θα άρχιζα να αναρωτιέμαι. Και όχι, τίποτε άλλο, σαν ηθοποιός έχει την τρέλα της, την πλάκα της. Δεν είναι κακή. Ιδιαίτερη περσόνα.

Α, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, γιατί θα άρχιζα να αναρωτιέμαι. Και όχι, τίποτε άλλο, σαν ηθοποιός έχει την τρέλα της, την πλάκα της. Δεν είναι κακή. Ιδιαίτερη περσόνα.
Ναι είναι η περσόνα της έτσι και η εκπομπή είναι λίγο creepy

Πίσω
Μπλουζα