nyfitsa
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 662
Αυτή η δήλωση νομίζω είναι η πιο βαρυσήμαντη από όλες τις βαρυσήμαντες που εμφανίστηκαν κατά καιρούς εδώ
Αυτή η δήλωση νομίζω είναι η πιο βαρυσήμαντη από όλες τις βαρυσήμαντες που εμφανίστηκαν κατά καιρούς εδώ
Ε μα προφανώς, αν δεν τα απασχολούσε ο Σοφιανός ποιος θα τα απασχολούσε; ο θείος μου ο Θανάσης; Η ένσταση μου ήταν πάνω στοΟπότε λογικό είναι το συμπέρασμα ότι απασχολούσε τα μέσα της εποχής .
Κι αυτό διότι δεν έχει υποπέσει τίποτα στην αντίληψη μου περί Σοφιανού.Κι αυτός όπως κι άλλοι καλλιτέχνες ήταν στη λογική του ..''τραβάτε με κι ας κλαίω'' στη σχέση τους με τα μμε. Το θεωρούσαν μέρος της καριέρας τους το να είναι στην επικαιρότητα με κάθε αφορμή άσχετη με τη δουλειά τους .
Θα πέσει πολύ γελιοΜια μέρα θα πρέπει να ετοιμάσουμε κι εμείς τις δικές μας βαρυσήμαντες δηλώσεις ΜΕ εξώφυλλα. Τι; μόνο αυτοί θα έχουν;
Υπομονή ... Δεν θα μπορείς για πάντα να κάνεις τον ωραίο και θα ησυχάσεις απο αυτό το βάρος .
Είναι δύσκολη η μοναξιά της ωραιότητας. Εγώ που κάνω τον άσχημο σας καταλαβαίνω απολύτως.Ε, ναι, αν δεν είσαι ωραίος είναι όντως δύσκολο να τον κάνεις (*). Γιατί δεν αφήνει την άσκηση σε πραγματικά ωραίους?
(*) Έτσι φαντάζομαι δηλαδή. Δεν έχω προσωπική πείρα. Όντας ήδη εκπάγλου ανδρικής καλλονής ο ίδιος, δεν έχει ποτέ χρειαστεί να κάνω τον ωραίο.