Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.082
Nαι, ρε Λευτερακη, εισαι γλυκοτσου----νος και πετιμεζοκαβ-ης
Nαι, ρε Λευτερακη, εισαι γλυκοτσου----νος και πετιμεζοκαβ-ης
Μαλλον κανει ερωτα με τηλεπαθεια, με τον Λευτερακη
Ποιος είναι ο Βασάλος;Μαζί σου μαρια
Ήταν στο survivor παιχτηςΠοιος είναι ο Βασάλος;
Δηλαδη, αν παω survivor, μπορει να γινω κατι σαν Βασαλος και να κυνδινευω να μου την πεσει η Μαρια? Ασε δεεεεν ... θα ακυρωσω την αιτησηΉταν στο survivor παιχτης
Γι' αυτό δε τον ξέρωΉταν στο survivor παιχτης
Έχω δει ολοκληρωμένα τρία το πρώτο big brother , το bar, το survivor με τον ντανοΑ, εσύ είσαι σαν και μένα. Μόνο που εγώ δεν τα αποφεύγω. ΔΕΝ έχω δει ούτε ένα, εκτός από το πρώτο-πρώτο Big Brother που ήταν και το πρώτο reality εν Ελλάδι. Και αυτό δεν το είχα σκοπό, αλλά όταν έμαθα από τον αδελφό μου ότι θα είναι μέσα και ο Πρόδρομος, Σκοπελιτάκι γαρ, τότε μόνο είπα ότι θα το δω. Μετά το πέρας του πρώτου Big Brother δεν ξαναείδα reality.
χιχιχι, δεν έχω δει ούτε το 1ο Big Brother! Έχω δει όμως master chef, μόνο το κομμάτι της μαγειρικής και του σχολιασμού των πιάτων από τους μάγειρες, γιατί γελάω πάρα πολύΑ, εσύ είσαι σαν και μένα. Μόνο που εγώ δεν τα αποφεύγω. ΔΕΝ έχω δει ούτε ένα, εκτός από το πρώτο-πρώτο Big Brother που ήταν και το πρώτο reality εν Ελλάδι. Και αυτό δεν το είχα σκοπό, αλλά όταν έμαθα από τον αδελφό μου ότι θα είναι μέσα και ο Πρόδρομος, Σκοπελιτάκι γαρ, τότε μόνο είπα ότι θα το δω. Μετά το πέρας του πρώτου Big Brother δεν ξαναείδα reality.
Ω ναι ο βασαλος νομίζω είχε πάθει βαριά υπογλυκαιμία από την αφαγιαχιχιχι, δεν έχω δει ούτε το 1ο Big Brother! Έχω δει όμως master chef, μόνο το κομμάτι της μαγειρικής και του σχολιασμού των πιάτων από τους μάγειρες, γιατί γελάω πάρα πολύ
Πρόσφατα έμαθα ότι στο survivor οι παίκτες αγωνίζονται για ένα πιάτο ρύζι και επαναστάτησα! Μου φάνηκε τόσο αδιανόητο....
Και η βαζελινη στα ηψη εχει παει!
Ενω αυτη , με τις πρεζες, οχι! Τι να πω? Η ηλικια? το χρημα? η φημη? η εξουσια? Κανουν πολλους εγκεφαλους να χρειαζονται λιφτινγκΕίπε αυτά η Κιμ για την Μαντόνα και δεν ξεμαλλιαστηκαν
Προβολή συνημμένου 267632