αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.479
Αναδεξιμια του David αικ η χολΧολ δεν την λένε την κυρία; να ρωτήσω κάτι, πως ξέρει πως είναι το άγγιγμα του Θεού; την είχε αγγίξει κι ο Θεός πριν τους εξωγήινους;
Αναδεξιμια του David αικ η χολΧολ δεν την λένε την κυρία; να ρωτήσω κάτι, πως ξέρει πως είναι το άγγιγμα του Θεού; την είχε αγγίξει κι ο Θεός πριν τους εξωγήινους;
Πριν χρόνια όμως να τα λέμε και αυτα , τότε που ήταν το Μαξ, το κλικ και τα άλλα περιοδικαΚι αφου το ντυμενο ειναι πιο σεξυ γιατι κρεμεστε σε ολα τα περιπτερα οπως σας γεννησε η μανα σας;
O πολίτης έχει πετάξει μπηχτές για την ΚάτιαΒολές Γιώργου Χριστοδούλου κατά Μιμής Ντενίση και Κάτιας Δανδουλάκη! "Να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες"!!!
Γιώργος Χριστοδούλου κατά Κάτιας Δανδουλάκη: "Να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες" | Zappit
Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη του στο "Happy Day" και στην Όλγα Λαφαζάνη και στράφηκε τόσο κατά της Μιμής Ντενίση όσο καιwww.zappit.gr
Πίσω από τις κουιντες πρέπει να παίζει κλωτσοπατιναδαΌμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.
Πίσω από τις κουιντες πρέπει να παίζει κλωτσοπατιναδα
Oχι παιδί μου ,το εντελώς αντιθετο, ότι έχει σχέση με γυαλι, τηλεόραση, θέατρο δηλ.με την έκθεση στο κοινό έχει τρομερό ανταγωνισμόΚι όποτε τους ρωτάνε λένε το στερεότυπο: "Περνάμε καταπληκτικά με τους συνεργάτες".
Έχω παρασκήνιο για αυτό!!!Βολές Γιώργου Χριστοδούλου κατά Μιμής Ντενίση και Κάτιας Δανδουλάκη! "Να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες"!!!
Γιώργος Χριστοδούλου κατά Κάτιας Δανδουλάκη: "Να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες" | Zappit
Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη του στο "Happy Day" και στην Όλγα Λαφαζάνη και στράφηκε τόσο κατά της Μιμής Ντενίση όσο καιwww.zappit.gr
Δηλ.ρε παιδιά υπάρχουν κλικες και συμφέροντα και κάποιοι δουλεύουν και άλλοι όχι. Είδατε και τον γαρδελη στην ανεργία χρόνια φαίνεται ότι δεν ήταν παιδί του συστηματοςΈχω παρασκήνιο για αυτό!!!
Στην εκπομπή "Flashback Η Λάμψη", ο Γιώργος Χριστοδούλου είχε πει:
(στο 4.55): "Αρχίζει ο Νίκος Φώσκολος να μου διηγείται για τη Λάμψη. Εγώ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ κι φεύγοντας απο εκεί μου υποσχέθηκε το ρόλο του Αλέξη Δράκου".
(στο 5.54): "Δεν περνάνε 2 βδομάδες, με παίρνει ο Νίκος τηλέφωνο κι μου λέει έλα στην Ηλιούπολη (σ.σ. στο σπίτι του). Πάω κι μου λέει αποφάσισα οτι δεν θα κάνεις το ρόλο του Αλέξη, θα κάνεις το ρόλο του Ρένου του σκηνοθέτη".
(στο 6.33): "Περνάνε άλλες 2 βρομάδες, με ξαναπαίρνει τηλέφωνο, μου λέει δεν μπορώ να σου πω πολλά, δεν θα κάνεις ούτε το ρόλο του Ρένου (σ.σ. τον οποίο έπαιξε τελικά ο Κώστας Δίγκας), δεν έχεις ρόλο, θα κάνεις το σοφέρ που δεν μιλάει!".
(στο 7.35): "Αυτό ήταν ένα μαρτύριο το οποίο πέρασα κι δεν το ξέρει κανένας. Να τρέχω στην Ηλιούπολη κι να μου ακυρώνει τους ρόλους, τον έναν πίσω από τον άλλο. Βέβαια πάντα μου έλεγε ότι υπάρχει κάποια αιτία συγκεκριμένη. Κι οι 2 περιπτώσεις ήταν απο γυναίκες!".
Συγκρίνοντας κι αυτά που είχε πει στο παρελθόν ο Χρήστος Πολίτης για προστατευόμενους κι παρεμβάσεις συγκεκριμένων προσώπων στη Λάμψη, μπορώ να υποθέσω τι εννούσε κι ο Γιώργος Χριστοδούλου με αυτά που είπε ....
Το βίντεο είναι: εδω
(σ.σ. Η μια γυναίκα πάντως ήταν σίγουρα η Αλίκη. Αλλωστε το έχει αναφέρει κι η νύφη της, η Εφη Πίκουλα, οτι η Αλίκη έβαλε το Σπυρόπουλο στη Λάμψη).
1 , 2 να ναι οι ανακατωστρες φτάνει. Πάντως τον καταλαβαίνω απόλυτα τον γαρδελη ένα ολόκληρο σύστημα του γυρισε την πλάτη, απόρριψηΔυστυχώς παντού. Να γίνονται τα πράγματα απλά και τίμια δεν παίζει. Δεν είναι όλοι οι ανθρωποι κακοί αλλά πάντα υπάρχουν οι ανακατώστρες.
Και την παγκρατη όλο αυτό το σύστημα δεν την βοήθησε όπως θα έπρεπεΚαι μία ανακατώστρα φτάνει, στο υπογράφω.