Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Πες μας απο ποσα κυβικα και πανω γινονται δεκτοι για να ενημερωσουμε τους ενδιαφερομενους.

Ωραια! Τωρα εχω πολλες ελπιδες κι εγω να γινω πυρηνικη φυσικος.

Και πολλά κιλά (ακατάλληλο) για να ειναι μαζί σου...
Πωωωωω! μαρεσει, ρε φιλε, ο συνδιαδμος. Το πολλα κιλα ακαταλληλο στο πολυ ακατεργαστο, δενουν γαντι

Καλα, αυτο περι σεξ πολυ τιμητικη δηλωση για μια κυρια!
Θα καμαρωσαν πολυ οταν την διαβασαν οι γονεις και τα παιδια της Νικολουλη
Μα τι στο καλό? Απόρησα κι εγώ πολύ με την συγκεκριμένη δήλωση. Τόση στερημένη πια που της έχει μείνει απωθημένο?

Μα τι στο καλό? Απόρησα κι εγώ πολύ με την συγκεκριμένη δήλωση. Τόση στερημένη πια που της έχει μείνει απωθημένο?

Δεν νομιζω να το εκανε απο στερηση. Μαλλον εχει ναρκισιστικες τασεις. Κρινοντας απο αυτα που διαβασα περι σεξυ γυναικας που παραμενει πολυ θηλυκη(!) θεωρω πως αυτα τα ειπε για να δειξει πως συν ολα τα αλλα ειναι και σεξουαλικως ακορεστη.

Καλα, αυτο περι σεξ πολυ τιμητικη δηλωση για μια κυρια!
Θα καμαρωσαν πολυ οταν την διαβασαν οι γονεις και τα παιδια της Νικολουλη. :gun:
Θέλουν να πουν κάτι οι διάσημοι να κάνουν ντορο νομιζω
Δεν νομιζω να το εκανε απο στερηση. Μαλλον εχει ναρκισιστικες τασεις. Κρινοντας απο αυτα που διαβασα περι σεξυ γυναικας που παραμενει πολυ θηλυκη(!) θεωρω πως αυτα τα ειπε για να δειξει πως συν ολα τα αλλα ειναι και σεξουαλικως ακορεστη.

Θέλουν να πουν κάτι οι διάσημοι να κάνουν ντορο νομιζω
Πρέπει να αλλάξει παρτενέρ! Σύμφωνα με το ζώδιό της (Υδροχόος - 12 Φεβρουαρίου 1964 σύμφωνα με την wiki) και σύμφωνα με όσα έχει ποστάρει η @αριαδνη στα ζώδια και πόσο συχνά κάνουν σεξ, θα πρέπει να διαλέξει κάποιον σε Λέοντα ή Σκορπιό 1000030232.jpg:diablotin::diablotin::diablotin::diablotin::diablotin:

Πρέπει να αλλάξει παρτενέρ! Σύμφωνα με το ζώδιό της (Υδροχόος - 12 Φεβρουαρίου 1964 σύμφωνα με την wiki) και σύμφωνα με όσα έχει ποστάρει η @αριαδνη στα ζώδια και πόσο συχνά κάνουν σεξ, θα πρέπει να διαλέξει κάποιον σε Λέοντα ή Σκορπιό :diablotin::diablotin::diablotin::diablotin::diablotin:
Βέβαια μίλησε η ειδικός, εγώ δηλ. η επιστήμη έτσι ας κανει

Πες μας απο ποσα κυβικα και πανω γινονται δεκτοι για να ενημερωσουμε τους ενδιαφερομενους.

Ωραια! Τωρα εχω πολλες ελπιδες κι εγω να γινω πυρηνικη φυσικος.
Τώρα διάβασα την βαρυσήμαντη δήλωση με τα κυβικά. Μου θυμίζει ένα παλιό ανέκδοτο:
- Έχεις ζυγαριά;
- Γιατί;
- Για να δω πόσα κιλά μ...ς είσαι :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Βέβαια η δήλωση ορίζει ογκομέτρηση, οπότε χρειάζεται άλλου είδους ζυγαριά... :headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude:

Δεν τις προλαβαίνω σήμερα τις δηλώσεις: ο άλλος πήρε το ντεκαπάζ και έγινε ξανθός! Ήμαρτον... instant turn off :banghead::banghead::banghead:

Πίσω
Μπλουζα