Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 32.556
Πες μας απο ποσα κυβικα και πανω γινονται δεκτοι για να ενημερωσουμε τους ενδιαφερομενους.
Ωραια! Τωρα εχω πολλες ελπιδες κι εγω να γινω πυρηνικη φυσικος.
Aυτη η σηγουρια της ομως! Καλα δεν της περναει απο το μυαλο, οτι μπορει καποιος "πολλα κυβικα αρρεν" να μην ενδιαφερεται να μπει στη ζωη της, αλλα μονο καπου αλλου?
Πωωωωω! μαρεσει, ρε φιλε, ο συνδιαδμος. Το πολλα κιλα ακαταλληλο στο πολυ ακατεργαστο, δενουν γαντιΚαι πολλά κιλά (ακατάλληλο) για να ειναι μαζί σου...
Μα τι στο καλό? Απόρησα κι εγώ πολύ με την συγκεκριμένη δήλωση. Τόση στερημένη πια που της έχει μείνει απωθημένο?Καλα, αυτο περι σεξ πολυ τιμητικη δηλωση για μια κυρια!
Θα καμαρωσαν πολυ οταν την διαβασαν οι γονεις και τα παιδια της Νικολουλη
Μα τι στο καλό? Απόρησα κι εγώ πολύ με την συγκεκριμένη δήλωση. Τόση στερημένη πια που της έχει μείνει απωθημένο?
Θέλουν να πουν κάτι οι διάσημοι να κάνουν ντορο νομιζωΚαλα, αυτο περι σεξ πολυ τιμητικη δηλωση για μια κυρια!
Θα καμαρωσαν πολυ οταν την διαβασαν οι γονεις και τα παιδια της Νικολουλη.![]()
Δεν νομιζω να το εκανε απο στερηση. Μαλλον εχει ναρκισιστικες τασεις. Κρινοντας απο αυτα που διαβασα περι σεξυ γυναικας που παραμενει πολυ θηλυκη(!) θεωρω πως αυτα τα ειπε για να δειξει πως συν ολα τα αλλα ειναι και σεξουαλικως ακορεστη.
Νομίζω πως αυτή η δήλωση έρχεται δεύτερη μετά της Νικολουλης
Πρέπει να αλλάξει παρτενέρ! Σύμφωνα με το ζώδιό της (Υδροχόος - 12 Φεβρουαρίου 1964 σύμφωνα με την wiki) και σύμφωνα με όσα έχει ποστάρει η @αριαδνη στα ζώδια και πόσο συχνά κάνουν σεξ, θα πρέπει να διαλέξει κάποιον σε Λέοντα ή ΣκορπιόΘέλουν να πουν κάτι οι διάσημοι να κάνουν ντορο νομιζω
Βέβαια μίλησε η ειδικός, εγώ δηλ. η επιστήμη έτσι ας κανειΠρέπει να αλλάξει παρτενέρ! Σύμφωνα με το ζώδιό της (Υδροχόος - 12 Φεβρουαρίου 1964 σύμφωνα με την wiki) και σύμφωνα με όσα έχει ποστάρει η @αριαδνη στα ζώδια και πόσο συχνά κάνουν σεξ, θα πρέπει να διαλέξει κάποιον σε Λέοντα ή Σκορπιό![]()
Τέτοια βαρυσήμαντη δήλωση, χρειάζεται και την ανάλογη αντιμετώπισηΒέβαια μίλησε η ειδικός, εγώ δηλ. η επιστήμη έτσι ας κανει
Καψωσα καλε...φέρτε μου νερό με δοχεια
Προβολή συνημμένου 296128
Ναι οντωςΕιλικρινής.
το οξυζενέ με το μπιτόνι!Καψωσα καλε...φέρτε μου νερό με δοχεια
Προβολή συνημμένου 296128
Τώρα διάβασα την βαρυσήμαντη δήλωση με τα κυβικά. Μου θυμίζει ένα παλιό ανέκδοτο:Πες μας απο ποσα κυβικα και πανω γινονται δεκτοι για να ενημερωσουμε τους ενδιαφερομενους.
Ωραια! Τωρα εχω πολλες ελπιδες κι εγω να γινω πυρηνικη φυσικος.