Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

θελω κι εγω να κανω μια δηλωση μετα απο τοσα χρονια που διαβαζω δηλωσεις των ΒΙΠΙΔΩΝ. Μπορω? Μπορω!
Λοιπον, οταν ημανε νιος, πολυ νιος και υπανδρος ετι, με ειπε η συζυγατα μου. "Χρηστο μου θελω να με κανεις ενα δωρο" Λεω, ναι ρε αγαπη μου τι θελεις? "Θελω να με παρεις ενα σουτιεν της bardo" (ητουνε της μοδος τοτενες). Για να την πειραξω, ετσι για πλακα της λεω. Τι να το κανεις, ρε αγαπη μου, τι θα βανεις μεσα? Και η κεραμιδα. "Τι σημασια εχει αυτο" με ειπε, "μηπως κι εσυ δεν φορας σωβρακο?" Αμα θελει μια γυναικα, να σε κοψει φετες, ρε παιδι μου, δεν την φρεναρεις με την καμια.

θελω κι εγω να κανω μια δηλωση μετα απο τοσα χρονια που διαβαζω δηλωσεις των ΒΙΠΙΔΩΝ. Μπορω? Μπορω!
Λοιπον, οταν ημανε νιος, πολυ νιος και υπανδρος ετι, με ειπε η συζυγατα μου. "Χρηστο μου θελω να με κανεις ενα δωρο" Λεω, ναι ρε αγαπη μου τι θελεις? "Θελω να με παρεις ενα σουτιεν της bardo" (ητουνε της μοδος τοτενες). Για να την πειραξω, ετσι για πλακα της λεω. Τι να το κανεις, ρε αγαπη μου, τι θα βανεις μεσα? Και η κεραμιδα. "Τι σημασια εχει αυτο" με ειπε, "μηπως κι εσυ δεν φορας σωβρακο?" Αμα θελει μια γυναικα, να σε κοψει φετες, ρε παιδι μου, δεν την φρεναρεις με την καμια.
"Κι ενώ το ήξερα πως έπαιζες μαζί μου , όμως σ ' αγάπησα με όλη την ψυχή μου."

Σημείωση: Το δισκάκι υπάρχει στην συλλογή μου (από τους γονείς). Στην άλλη πλευρά "Ο Σταθμός" των ιδίων συντελεστών.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλέ, ναι! Είναι τώρα να σας λέμε όχι? Γιατί να πικραθείτε, στα καλά καθούμενα? Λοιπόν, τώρα μου ήρθε στο μυαλό, ο πάλαι ποτέ διευθυντής μας, ο οποίος έχει πλέον "φύγει" και μου έλεγε: "Κυρία μου, όλα μπορεί να τα αλλάξει ένας άνθρωπος εκτός από το μυαλό του. Αν γεννηθείς βλαμμένος, πώς μπορείς να το διορθώσεις?" Αν ξέρατε πόσες φορές, τον έχω θυμηθεί!

^^^
Δεν μας λες καλυτερα πρωτα αν γεννηθηκες γυναικα....Γιατι ετσι οπως σε βλεπω, τραβεστοφερνεις.
Eλα, ρε παιδια, τωρα, τι κακιες ειναι αυτες? Μπορει απλα να μην εκατσε το μποτοξ. Εκτος αυτου, ετσι βγαζουμε πισωγλεντη και τον επιπλοποιο.
"Εχω κλαψει. Για πολλεεεεεεεεεεεεεες γυναικες, εχω κλαψει"

Eλα, ρε παιδια, τωρα, τι κακιες ειναι αυτες? Μπορει απλα να μην εκατσε το μποτοξ. Εκτος αυτου, ετσι βγαζουμε πισωγλεντη και τον επιπλοποιο.
"Εχω κλαψει. Για πολλεεεεεεεεεεεεεες γυναικες, εχω κλαψει"

Ενταξει, λογικα γυναικα ειναι, αλλα ανεκαθεν ειχε πολυ αντρικη φατσα και φωνη, βρε παιδι μου, εξ ου και το χιουμοριστικο σχολιο.
Οπως και να' χει το πραγμα, οταν βγαινει καποια σαν την Μπαρμπα και λεει "ημουν η ωραιοτερη γυναικα που υπηρχε" πρεπει να την μαζευει η κλουβα με συνοπτικες διαδικασιες. :D

Τελευταία επεξεργασία:
Η Βάνα ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλα (.)(.). Είχε ύψος και κορμοστασιά και όμορφο πρόσωπο. Επίσης είχες πλάτες γερές από εκδότες_που_μας_ξεβλάχευσαν (.... μη χέσω...) και από γνωστό πρακτορείο μοντέλων που αν δεν είχες κονέ δεν προχωρούσες με την καμία.
Και μην ξεχνάμε και την ταινία Mediterraneo....
Από τα 80ς μέχρι τέλη 00ς η Βάνα ήταν πολύ δυνατό χαρτί.
Υπηρξαν και άλλες με μεγαλύτερα (.)(.) αλλά δεν είχαν αντίστοιχη πορεία και τόση διάρκεια. :diablotin:

• Like
Reactions: RIO
Καλά, ας μην είχες μεγάλα ( . )( . ) και θα σου'λεγα γω ποιος θα ασχολιόταν μαζί σου...

Ναι, αλλα απο την μια ταινια στην αλλη υπαρχει διαφορά...στηθους.
Στον Ροζ γατο βλεπουμε στηθος μετριου μεγεθους, πεσμενο και ψοφιο. Στο Αντε γεια και το Μεντιτερανεο το στηθος γινεται στητο και μεγαλωνει εντυπωσιακα σε ογκο. Οποτε, μαλλον εδω δουλεψε πλαστικος και απο τους πολυ καλους μαλιστα.

.... εμμμ.....
Σωστή στην εκτίμηση περί "διορθωτικών ενεργειών"...
.... λάθος στην εκτίμηση της "αρχικής κατάστασης".... :whistle:

Ναι, αλλα απο την μια ταινια στην αλλη υπαρχει διαφορά...στηθους.
Στον Ροζ γατο βλεπουμε στηθος μετριου μεγεθους, πεσμενο και ψοφιο. Στο Αντε γεια και το Μεντιτερανεο το στηθος γινεται στητο και μεγαλωνει εντυπωσιακα σε ογκο. Οποτε, μαλλον εδω δουλεψε πλαστικος και απο τους πολυ καλους μαλιστα.
Bambi νομίζω πως και στον ροζ γάτο ήσαν στο ύψος τους

.... εμμμ.....
Σωστή στην εκτίμηση περί "διορθωτικών ενεργειών"...
.... λάθος στην εκτίμηση της "αρχικής κατάστασης".... :whistle:
Συμφωνώ επ αυτού έχουμε βαρυσήμαντη συζητηση

Πίσω
Μπλουζα