Takero72
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 1.907
Mας τέτοιωσε η Τέτη!και μιας και επεσα πανω στην Τετη να κι αλλο ενα:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Mας τέτοιωσε η Τέτη!και μιας και επεσα πανω στην Τετη να κι αλλο ενα:
![]()
Είμαι έξω από τα παράθυρα; Τι εννοεί;Mας τέτοιωσε η Τέτη!
Κι όσο για τον εξυπνάκια μαθηματικό, θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχουν μη Ευκλείδειες γεωμετρίες που λένε τα αντίθετα απ' ό,τι λέει ο Ευκλείδης και διδάσκονται στα πανεπιστήμια. Οπότε τι μπαρούφες έλεγε στον μαθητή?
Θέλουμε δήλωση από @gordon17spΩχ, Ωχ...
Όπως καταλαβαίνεις @gordon17sp περιμένουμε με ανυπομονησία τα σχόλιά σουΘέλουμε δήλωση από @gordon17sp
Αν αυτό είναι χειραφέτηση... Φέξε της και γλίστρησε! Δηλαδή η υποταγμένη ποια είναι;Θέλω τον άνδρα κύριο και αφέντη , η Αλίκη όλα αυτά τόσο χειραφετημενη
Δηλητήριο στη φλέβα"Είμαι μια αποτυχημένη γυναίκα!" Όταν η Βουγιούκλω από κει που θεωρεί ότι είναι φτασμένη και αυθεντική, παθαίνει κρισάρα αυτογνωσίας και επιτέλους βλέπει την πραγματικότητα. Βέβαια λέει γυναίκα, όχι ηθοποιός. Που σημαίνει ότι θεωρεί ότι στην πραγματική της ζωή τα σκ...τωσε. Εγώ θα έλεγα ότι και στα επαγγελματικά της δεν πήγαινε πίσω.
Λεζάντα 1η: Πολλούς αφέντες άλλαξε η κυριούλα στη ζωή της. Και σε πολλούς αφοσιώθηκε. ΑΥΤΟ θα πει "ξέρω τι θέλω και είμαι σταθερή"
Λεζάντα 2η: Από τις συνεντεύξεις της εγώ μια ψωνισμένη ντίβα με θέματα συμπεριφοράς και αδυναμίας προσαρμογής είδα, όχι μια σκληρή. Οι πιθανές τσιρίδες και ντιβοσύνες στους συναδέλφους δεν είναι σκληρότητα, είναι ανωριμότητα.
Λεζάντα 3: Ποιός χ...ηκε ρε μανίτσα για την Άννα-Μαρία! Απλά ο κόσμος βαρέθηκε να σε βλέπει Πετροβασίλη/Παπασταύρου, τώρα και με ρούχα εποχής.
Αν αυτό είναι χειραφέτηση... Φέξε της και γλίστρησε! Δηλαδή η υποταγμένη ποια είναι;
... και του παρθενακιου, μη σου πω!δείχνει το ποιόν του περιοδικού
Ευτυχώς συνεχίζει να διδάσκεται! Εξάλλου, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι άλλο. Η διδασκαλεία της είναι μονόδρομος καθώς είναι η μόνη γεωμετρία που συμβαδίζει με την ανθρώπινη αντίληψη του χώρου. Το θέμα είναι αν οι γονείς παρακεινούν τα παιδιά τους να αγαπήσουν τις επιστήμες και όχι τους τενεκέδες influencers.@Takero72 δεν ξέρω αν σήμερα συνεχίζεται να διδάσκεται η ευκλείδειος γεωμετρία στα ελληνικά σχολεία! Νομίζω ότι έχει γίνει ρετρό κ'αυτή![]()