Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.518
Φυσικα, ο Θεος των χριστιανων δεν εχει φυλο ουτε χρωματοσωμα, ουτε καν σωμα, αλλα ο Χριστος αναφερεται σε αυτον ως πατερα του και η Αγια Τριας ειναι Πατηρ, Υιος και Αγιο Πνευμα. Οποτε ας το διατηρησουμε ως εχει και ας μην επεμβουμε ΚΑΙ σε αυτο.Αφου η συζήτηση βγήκε εκτός θέματος, να σας θυμίσω πως ο Θεός των Χριστιανών είναι πνεύμα, άπειρος, αιώνιος και όλα αυτά που μάθαμε στα θρησκευτικά? Δεν έχει ούτε Χ ούτε Ψ χρωματόσωμα. Πώς μπορούμε να τον περιορίσουμε σε ένα φύλο? Τι σχέση όμως έχει αυτό με πολιτικές ορθότητες και με αριθμό φύλων? Όσο γι' αυτό, δεν λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν δύο φύλα, λένε ότι δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο φύλα, και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να επιμένω για το αντίθετο αν υπάρχουν κάποιοι που αρνούνται να κατατάξουν τους εαυτούς τους σε ένα από αυτά, διότι τι με κόφτει? Όσα φύλα και να υπάρχουν εγώ ξέρω σε ποιο ανήκω και δεν αλλάζει αυτό και δεν θεωρώ ότι απειλείται ο ανδρισμός μου αν τελικά αναγνωρίσουμε 102 φύλα.
Παλιότερα κάθε έμβιος οργανισμός ήταν ή φυτό ή ζώο. Τώρα έχω χάσει τον λογαριασμό, νομίζω υπάρχουν 5 ή 6 βασίλεια. Προχωράει η επιστήμη και αναγνωρίζονται διαφορές που δεν αναγνωρίζονταν παλιότερα.
Οσον αφορα τον αριθμο των φυλων, οσο κι αν σπαω το κεφαλι μου, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου οι ανθρωποι γεννιοντουσαν ειτε αγορια, ειτε κοριτσια. Αλλο φυλο δεν συναντησα. Αντε, μια στις 100.000 να διαβασουμε πως γεννηθηκε και κανενα μωρο ερμαφροδιτο, αλλα αυτο ειναι παρεκκλιση απο το φυσιολογικο και φυσικα δεν αναιρει απο μονο του πως τα φυλα της ανθρωπινης φυλης ειναι δυο: Αγορι, κοριτσι. Τριτο φυλο δεν ξερω.
Τελευταία επεξεργασία: