Βαρυσήμαντες δηλώσεις...


mastigio.jpg
 
Διαβάζοντας τα παλιά εξώφυλλα των περιοδικών, παρατηρώ ότι ήταν γεμάτα βαρυσήμαντες δηλώσεις! Αυτές τις δηλώσεις τις είχαν κάνει πραγματικά οι ηθοποιοί/τραγουδιστές, ή ήταν fan-fic όλες;
 
Καλέ εδώ σου λέει πήγε στην Επίδαυρο που θεωρείται ο απόλυτος στόχος του ηθοποιού. Με την καρδιά του σου λέει, ούτε πτυχίο δραματικής σχολής ούτε τίποτα.
Γι' αυτό γδύθηκε μέχρι σλιπακίου, για να μπορούμε να δούμε την καρδιά του και πώς έπαλλε.

Εκτός από το γνωστό βίντεο σε ποια άλλη ταινία ή θεατρικό έργο πρωταγωνίστησε ο Κορκολής?
 
Παρόλα αυτά είναι μεγάλη ευκαιρία και εμπειρία για μια Ελληνίδα ηθοποιό να παίξει σε μια τέτοια παραγωγή. Και επίσης δεν είναι καθόλου εύκολο, δε μαζεύουν ηθοποιούς απ το σωρό, κάνουν κάστινγκ με ηθοποιούς απ ολο τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω την κοροϊδία.
 
Συμφωνώ με όσα έγραψαν η @karapiperim και η @TZELASO, οι οποίες στην τελική δεν έκαναν παρά επίκληση στην κοινή λογική.

Ο Sid.Stavros και ο drRoberto1 λαμβάνουν έναν περιποιημένο ban έκαστος, καθώς είχαν δεχθεί κι άλλες προειδοποιήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά που έγραψαν στα μαύρα κατάστιχα.

Θα υπάρχει μηδενική ανοχή και άμεση διαγραφή για όσους προβαίνουν σε συκοφαντικές δηλώσεις προς τρίτους (οι οποίες μπορούν να εμπλέξουν το forum σε νομικές περιπέτειες) ασχέτως παλαιότητας, συμμετοχής κλπ. If you don't believe me, read my signature...
 
Θυμήθηκα τώρα τον Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου στο Αλ Τσαντίρι (ως ο Μήτσος και η γυναίκα του), σε μια ξεκαρδιστική σκηνή όπου του έλεγε εκείνη πως της πρότειναν να γυρίσει μία τσόντα και αυτή το σκεφτόταν σοβαρά για να βγάλουν λεφτά. Ένα γύρισμα θα ήταν στην κουζίνα και αυτή θα έπλενε τα πιάτα γυμνή. Και της έλεγε ο Λαζόπουλος:

- Δηλαδή, δε θα φοράς τίποτα Ελενίτσα μου?
- Τίποτα Μήτσο μου, το πολύ-πολύ να φοράω στα πόδια τίποτις σαγιονάρες.

Ο Λαζόπουλος την κοιτούσε για λίγο και δεν μιλούσε, αυτή είχε αρχίσει να γελάει. Και της λέει με ύφος σοβαρότατο και φωνή μπάσα:

- Μας κατακαβ.....ες σήμερα!

Είχε πέσει από τα γέλια το πλατό, οι παρευρισκόμενοι και οι δυο ηθοποιοί, που δεν μπορούσαν για αρκετή ώρα να αρθρώσουν κουβέντα! Είχαν ξεκαρδιστεί! Και τώρα που το γράφω, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!

Αν το βρίσκετε σόκιν, σβήστε το.
 
Παναγιώτα μου καλύτερα γυμνή που λέει ο λόγος παρά να μαγειρεψω :]
α τόσο καλά τα πάμε με τη μαγειρική ε;

Εσύ και η Βουγιουκλάκη..
με την άδεια κατσαρόλα. :rofl:
H μαγειρική μου με έχει στείλει στα επείγοντα
 
Πίσω
Μπλουζα