Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Από την Άννα Καρένινα είναι το κοστούμι? Γιατί ειλικρινά, είχα πάθει μεγάλο σοκ όταν είδα την συγκεκριμένη ερμηνεία.

Πολυ προγενεστερο: Απο τον Συμβολαιογραφο.

Πολυ προγενεστερο: Απο τον Συμβολαιογραφο.

Εντάξει, δεν είχα δει το σήριαλ. Αλλά την Άννα Καρένινα την είδα στην τηλεόραση μαγνητοσκοπημένη. Πήρα νερό και βράχηκα.

^^^
Δεν ησουν η μονη, καλη μου. Υπηρχαν αλλες εντεκα κοπελες εκτος απο σενα που κι αυτες τις κοιταζανε με τον ιδιο τροπο. Αν φυσικα δεχτουμε πως ετσι εγινε τοτε. Κι αν εσενα σε εβλεπαν ετσι εκεινη την βραδια, φαντασου πως θα εβλεπαν την Σταρ Ελλας που βγηκε και πρωτη και που επεσαν πανω της ολα τα φλας.

^^^
Δεν ησουν η μονη, καλη μου. Υπηρχαν αλλες εντεκα κοπελες εκτος απο σενα που κι αυτες τις κοιταζανε με τον ιδιο τροπο. Αν φυσικα δεχτουμε πως ετσι εγινε τοτε. Κι αν εσενα σε εβλεπαν ετσι εκεινη την βραδια, φαντασου πως θα εβλεπαν την Σταρ Ελλας που βγηκε και πρωτη και που επεσαν πανω της ολα τα φλας.
Εννοείται τα καλλιστεία στην δύση γίνονται σε τόσες χώρες

^^^
Ρουχα απο δευτερο χερι δεν εχω φορεσει ουτε εγω. Φρουτα και λαχανικα απο την λαϊκη εχω παρει ομως.
Το πως σου τα φερνει η ζωη ειναι αυτο που μετραει. Μακαρι να μπορουσαν ολοι οι ανθρωποι να ειναι τοσο τυχεροι οσο η Βικυ. Δυστυχως ομως δεν ειναι και γι' αυτο ποτε δεν θα κατακρινω εναν ανθρωπο που φοραει ρουχα απο δευτερο, τριτο και τεταρτο χερι. Ουτε καποιον που ψωνιζει απο τις λαϊκες. Εδω υπαρχουν αστεγοι που τρωνε μεσα απο τα σκουπιδια...

Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχει μάρτυρας για τον γονιδη

Πίσω
Μπλουζα