Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.682
Το 1984 η Multipress εκδιδει ενα απο τα κλασικα Ελληνικα βιβλια με Spectrum listings (το αλλα ειναι τo 101 Προγραμματα για Spectrum) με τον τιτλο Εξηντα Προγραμματα και Εφαρμογες για Spectrum και συγγραφεα τον Ηλια Αραπογλου (τον οποιο btw τον ψαχνουμε αλλα δεν τον βρισκουμε...)
Το βιβλιο ηρθε στην κατοχη μου απο την ευγενικη προσφορα του φιλτατου xc8. Θα σκαναριστει* (το βιβλιο, οχι ο xc8 μουαχαχαχα) και μετα θα δωθει ως επαθλο σε Σπεκτρουμικο διαγωνισμο.
*αν φυσικα βρουμε τον κατοχο των πνευματικων δικαιωματων φυσικα. Θα γινει προσπαθεια να περασουμε τον κωδικα σε TAP αν μας επιτρεψει το OCR...τουλαχιστον στα listings χωρις UDG
Παραθετω μερικες φωτοζ για να παρετε εναν μεζε (ναι πρεπει ως συνηθως να ειστε registred για να τις δειτε...για να προλαβω τα κλασικα emails)
Εξωφυλλο. Τιμη 950 δραχμουλες
Εσωφυλλο. Β εκδοση βελτιωμενη
Περιεχομενα Α
Περιεχομενα Β (πολυ ψαρωτικοι οι τιτλοι των παιχνιδιων ε?)
Προλογος Α
Προλογος Β (στα credits καποιος Νικος Ρογκακος...ο γνωστος αραγε? Χρυσανθη Αραπογλου...η γνωστη αραγε?)
Παμε στο ζουμι...κωδικας (Το Καστρο των Τερατωωωωωωωωωωωωων)
Microdrive...το μελλον
Πειτε μου...δεν μπαινετε στον πειρασμο να ξεκινησετε να πληκτρολογειτε???
Το βιβλιο ηρθε στην κατοχη μου απο την ευγενικη προσφορα του φιλτατου xc8. Θα σκαναριστει* (το βιβλιο, οχι ο xc8 μουαχαχαχα) και μετα θα δωθει ως επαθλο σε Σπεκτρουμικο διαγωνισμο.
*αν φυσικα βρουμε τον κατοχο των πνευματικων δικαιωματων φυσικα. Θα γινει προσπαθεια να περασουμε τον κωδικα σε TAP αν μας επιτρεψει το OCR...τουλαχιστον στα listings χωρις UDG
Παραθετω μερικες φωτοζ για να παρετε εναν μεζε (ναι πρεπει ως συνηθως να ειστε registred για να τις δειτε...για να προλαβω τα κλασικα emails)
Εξωφυλλο. Τιμη 950 δραχμουλες
Εσωφυλλο. Β εκδοση βελτιωμενη
Περιεχομενα Α
Περιεχομενα Β (πολυ ψαρωτικοι οι τιτλοι των παιχνιδιων ε?)
Προλογος Α
Προλογος Β (στα credits καποιος Νικος Ρογκακος...ο γνωστος αραγε? Χρυσανθη Αραπογλου...η γνωστη αραγε?)
Παμε στο ζουμι...κωδικας (Το Καστρο των Τερατωωωωωωωωωωωωων)
Microdrive...το μελλον
Πειτε μου...δεν μπαινετε στον πειρασμο να ξεκινησετε να πληκτρολογειτε???