Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.302
To VideoInn του Ζωγράφου (Παπάγου και Ούλωφ Πάλμε) ήταν η παιδική μου χαρά ως φοιτήτρια και μέχρι το 2005 που μετακόμισα για την άλλη πλευρά της Αθήνας. Νομίζω εκείνη την χρονιά πρέπει να πρόλαβα λίγο και το μικρό του κατάστημα που ήταν σε όροφο στο στενό της Χρυσίππου αλλά μου έχει μείνει μια μάλλον γκρίζα ανάμνηση από αυτόν τον χώρο. Στην καινούργια γειτονιά βρήκα το VideoBlue της Αχαρνών και λίγο πιο μετά το Seven τα οποία άντεξαν μέχρι το 2012 περίπου, χωρίς να θυμάμαι ποιο έκλεισε πρώτο.
Όμως έχουμε ακόμη δυο κοντά στην πλατεία Αμερικής που ξέρω να λειτουργούν (και δεν είναι αλυσίδα): ένα στη Λευκωσίας αρκετά ενημερωμένο σε καινούργιες ταινίες κι ένα προς το τέλος της Αριστοτέλους το οποίο πρέπει να είναι από τα πιο παλιά του είδους γιατί έχω πετύχει στις βιτρίνες του ελληνικές ασπρόμαυρες που δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορούσαν σε vhs και dvd. Μάλλον πρέπει κάποια στιγμή να μπω και μέσα στο μαγαζί να δω τι πραγματικά υπάρχει.
Όμως έχουμε ακόμη δυο κοντά στην πλατεία Αμερικής που ξέρω να λειτουργούν (και δεν είναι αλυσίδα): ένα στη Λευκωσίας αρκετά ενημερωμένο σε καινούργιες ταινίες κι ένα προς το τέλος της Αριστοτέλους το οποίο πρέπει να είναι από τα πιο παλιά του είδους γιατί έχω πετύχει στις βιτρίνες του ελληνικές ασπρόμαυρες που δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορούσαν σε vhs και dvd. Μάλλον πρέπει κάποια στιγμή να μπω και μέσα στο μαγαζί να δω τι πραγματικά υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία: