Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Προς τα που πέφτει αυτή η balh μεριά??Shock είπε:Παιδιά για Lego ρίξτε μια ματιά προς blah μεριά.ΚΑΜΙΑ σχέση με τις τιμές εδώ.
ok,θα το κοιτάξω!!!!!!!!!!!!!Wally είπε:Μα εχει απο το 1958 εως το 2007! Δεν σου φτανουν?
Πατα πχ στη φωτο που εχει λεζαντα "International - Lego description " και θα σου ανοιξει μια σελιδα που εχει ολες τις χρονιες σε dropdown menu και διαλεγεις.
Ειναι στην αρχη της Ερμου, διπλα στον Καλυβιωτη με τα ειδη ραπτικης, μεσα σε μια στοα.dr_slump είπε:Υπάρχει εξειδικευμένο κατάστημα LEGO στην Ερμού.
Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, μάλλον είναι απίθανο να το βρεις. Το συγκεκριμένο σετ είναι αρκετά παλιό και η μόνη σου ελπίδα είναι να το βρεις ξεχασμένο σε κάποιο κατάστημα παιχνιδιών (και αυτό δύσκολο). Ο Καλυβιώτης δεν έχει παλιά σετ (όλα είναι της τελευταίας 3ετίας-4ετίας) οπότε τζάμπα θα πας.GRVmortifer είπε:Παιδια ξερετε που μπορω να βρω το lego cargo train 4559?????????????????? το ψαχνω παντου!! εχω βρει στ ebay καποια αλλα θελω ν ξερω αν υπαρχει καταστημα π μπορει ν τ βρω...
Η απορία σου δεν είναι παράλογη σε πρώτη ανάγνωση. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο το πόσα τουβλάκια έχει μια συσκευασία αλλά και ΤΙ τουβλάκια έχει. Τα συγκεκριμένα κουβαδάκια περιέχουν κυρίως βασικά τουβλάκια και εάν κάποιος θέλει κάποια πιο εξειδικευμένα τότε πάει στα κανονικά σετ.Marioland είπε:Εγώ αναρρωτιέμαι γιατί κανένας δεν αγοράζει κουβαδάκια με legos που έχουν μέσα αρκετά κομμάτια! Είχα πετύχει έναν μήνα πρίν εναν μεγάλο μπλέ στο Public του Mall με 34 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά τα Lego σε κουβαδάκια φαίνονται καλύτερο Value for money...