Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον φίλο rygar σε αυτό! Τα είπε όλα και έφυγε...286742Φιλε cutlaroc, το θεωρώ απίθανο να ασχοληθείς με οτιδήποτε αλλο περα από παιχνίδια. Ναι, θα δεις πώς γίνεται (και ότι γίνεται) αλλα μεχρι εκεί. Α, και ναι η A500 ΗΤΑΝ και για αλλα πράγματα εκτός από παιχνίδια, τώρα πλέον είναι ΜΟΝΟ για παιχνίδια, γιατί δεν έχει νόημα να κάτσει κανείς να φάει τα συκώτια του για να κάνει το ΧΨ πρόγραμμα να παίξει σωστά.
Αυτιά....
Χαχαχαχα... καλό !!Rygar είπε:Η ολη στιχομυθία μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει για καποιον που μπήκε σε σουπερμάρκετ για να παρει χαρτί υγείας και βγήκε με αυτοκίνητο.![]()
![]()
Εγώ πάντως έχω κατεβάσειcutlaroc είπε:Billy ακριβώς αυτό εννοούσα! Δε θέλω να κατεβάζω απ το ίντερνετ με την Amiga (αν και κάπου είδα οτι κάποιος το έκανε) δόξα το θεό 4 PC έχω και 2 laptop για όλες τις δουλειές που κάνω απλά θέλω να εξερευνήσω το μηχάνημα να δω τι μπορούσε να κάνει και τι έκανε εκτός του να φορτώνει παιχνίδια...