Στην ταινια "
Ησαΐα χορευε" εκτος απ την
Ουρσουλα Αντρες (περιγραφεται
εδω η σκηνη) αναφερονται κι άλλα ονοματα ηθοποιων:
Ο Γιαννης Γκιωνακης πιανεται κατα λαθος απ την αστυνομια για τεντυμποϊσμο (στην πραγματικοτητα περιμενε την υποψηφια νυφη αλλά απευθυνθηκε σε λαθος κοπελα και την "πατησε"..) και τον κουρευουν γουλι.Ο Τακης Μηλιαδης ενημερωνει τον Βασιλη Αυλωνιτη αποκαλωντας τον Γκιωνακη "Ελλην Γιουλ Μπρουνερ",αναφερομενος στον ηθοποιο
Γιουλ Μπρινερ.
Οταν ο αμερικανος γαμπρος βλεπει την Ταϋγετη δεν του πολυαρεσει ως νυφη και η Γεωργια Βασιλειαδου του λεει "ε,δεν εισαι και κανας
Τονι Κερτις,τα χεις φαει τα ψωμακια σου".
Στην ταινια "
εισπρακτωρ 007" ο Νικος Σταυριδης λεει στη Δεσποινα Στυλιανοπουλου που του μιλαει παλι για γαμο "κι ο
Τσαρλι Τσαπλιν περναει τη γυναικα του 40 χρονια κι ομως της εκανε 8 παιδια"
Πολυ αργοτερα,στο αστυνομικο τμημα ο Νικος Σταυριδης λεει "τι φταιω εγω που εχω επιτυχιες"; και τοτε του απαντα το αφεντικο του ο Κουλης Στολιγκας "ο
Ριτσαρντ Μπαρτον, τρομαρα σου"
Στην ταινια "
προξενητρα πρακτωρ 017" μια κυρια που εχει ινστιτουτο ομορφιας λεει στη Γεωργια Βασιλειαδου να περασει να της κανει μασαζ,τοτε εκεινη της απανταει "η φατσα μου δε θελει μεταποιηση.. τι θα με κανεις δηλαδη; Μπριτζιτ Μπαρντο" ; ανεφερει και 2η φορα τη
Μπριζιτ Μπαρντο σε μια σκηνη στις σκαλες
Αργοτερα,ανοιγει τα δωρα που της εστειλε ο ανηψιος της με τη μελλουσα γυναικα του και μολις βλεπει το φορεμα λεει "καλε,εγω θα γινω Σοφια Λορενς",δηλαδη
Σοφια Λορεν