9/10.
Φρουτοπία ούτε εγώ έχω δει. Ήξερα λίγα πράγματα για το τι συμβαίνει.Και αυτά από κάποια επεισόδια,που τύχαινε να τα παρακολουθήσω επειδή δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα (ούτε έχω) να βλέπω κινούμενα σχέδια. Την τελευταία δωδεκαετία ειδικά,δεν είχα αφήσει "μίκι μάους" για "μίκι μάους" που να μην το έχω δει παρέα με τα ανίψια μου ( "Μίκι Μάους"..Θυμάστε? Ο χαρακτηρισμός για ΟΛΑ τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε στα 80s με ή χωρίς τον "Μίκι")Το τελευταίο μας ήταν το "Απίθανοι 2" στο σινεμά. Τώρα είναι πια λυκειόπαιδα και τα 'χουν παρατήσει. Έτσι είναι. Τον περασμένο Οκτώβριο,πήγαμε με τον μεγάλο μου ανιψιό (τρίτη λυκείου) και είδαμε την τελευταία ταινία του Τζέημς Μποντ! Μεγάλωσαν πια, τα κινούμενα σχέδια γι' αυτά είναι σε δεύτερη,τρίτη επιλογή (για να μην πω τελευταία).
Η ερώτηση που έκανα λάθος ήταν για την Κάντυ. Ένα παιδικό που το έβλεπα μέχρι και λίγο μετά το θάνατο(!) του πρώτου της love story. Από ΄κει και μετά μου φάνηκε πως εξελισσόταν σε κοριτσίστικη σαπουνόπερα και το σταμάτησα. Καμιά σχέση δηλαδή με τη "Χάιντι",ή τη "Μάγια η Μέλισσα", που τις θεωρούσα πιο ουδέτερες σειρές.
Πάντως,οφείλω να ομολογήσω για την "Κάντυ", πως το δυστύχημα με το άλογο που είχε τότε ο έρωτας της, ήταν σοκαριστική εξέλιξη! Εφάμιλλη με άλλες σκηνές που έχουμε δει σε σειρές ,όπως ο ματωμένος γάμος της "Δυναστείας", ή ο πυροβολισμός στον Τζέι Αρ του "Ντάλας" ή το θάνατο της Καρολάϊν της "Τόλμη και Γοητεία".