Βόρειοι και Νότιοι (North and South)

bernard.c είπε:
Ο πρώτος Billy Hazard ("ο ξανθούλης με παιδικό πρόσωπο") ήταν ο Parker Stevenson και ο δεύτερος ("ο μελαχροινός") ήταν ο John Stockwell. Εκτός του ό,τι είναι εντελώς διαφορετικοί οι δύο ηθοποιοί φυσιογνωμικά μεταξύ τους, ο Parker Stevenson είχε και ένα διαφορετικό σύνδεσμο με τη σειρά: ήταν ο τότε σύζυγος (από το 1983, 2 χρόνια πριν γυριστεί το πρώτο μέρος της σειράς) της τηλεοπτικής αδερφής του Virgilia Hazard (ναι, της Kirstie Alley!). Ο Parker Stevenson ήταν εκείνα τα χρόνια πιο γνωστός ηθοποιός από τη σύζυγό του και (υποψιάζομαι) ότι πρέπει να ήταν αυτός που τη συνέστησε στους παραγωγούς για το ρόλο της Virgilia.
Ήταν παντρεμένος ο πρώτος Μπίλυ με την Κίρστι Άλλυ; :eeek:

Ούτε που θα το φανταζόμουν. Φαινόταν τόσο πιτσιρικάς. Είχα σκεφτεί μάλιστα ότι το παιδικό του πρόσωπο ήταν ένας από τους λόγους που τον άλλαξαν στο δεύτερο μέρος γιατί ήθελαν κάτι πιο ανδρικό και μπαρουτοκαπνισμένο πρόσωπο.

Δεν λέω ότι ήταν ανεπαίσθητη η αλλαγή. Αντίθετα έκανε μπαμ! Απλώς, μετά το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, συνήθισα τον άλλον Μπίλυ και μπορώ να πω ότι μου ταίριαξε καλύτερα με τις μάχες και τις γενικότερες ταλαιπωρίες του πολέμου.

Ούτως ή άλλως τα αρσενικά της οικογένειας Χάζαρντ δεν μ' απασχολούσαν. Την ψήφο μου είχαν πάντοτε οι southern gentlemen Μέιν. Κι επειδή τον Όρι από την αρχή μάς τον είχε καπαρώσει η Μάντλεν και κανείς μας δεν τολμούσε να πει κουβέντα :p , πέρασα πολλές παιδικές νύχτες πλάθοντας σενάρια που με τοποθετούσαν με κρινολίνο, κάτω από μια μανόλια, στην αγκαλιά του ξαδέλφου Τσαρλς #) #)

Μια ερώτηση για σένα bernard.c

Ο Ρόμπερτ Μίτσαμ έκανε τον πατέρα της Κόνστανς. Η Ολίβια ντε Χάβιλαντ την επικεφαλής των νοσοκόμων που έρχεται σε σύγκρουση με την Βιρτζίλια. Η Τζιν Σίμονς την Κλαρίσα Μέιν. Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ την ιδιοκτήτρια πορνείου στη Νέα Ορλεάνη που αποκαλύπτει το μυστικό της γέννησης της Μάντλεν. Η Λίντα Έβανς παλιά ηθοποιό που βοηθά την Μάντλεν να αντιμετωπίσει τον Ελκάνα Μπεντ. Ο Τζέιμς Στιούαρτ τον δικηγόρο της Μάντλεν.

Ο Τζόνι Κας κι ο Τζιν Κέλι, ποιους υποδύονταν;
 
Αξέχαστη σειρά! Στην πρώτη προβολή της ήμουν μικρός και δεν είχα δώσει σημασία. Τη δεύτερη, όμως το 1994 δεν έχανα επεισόδιο. Θα φροντίσω να την αποκτήσω.
 
Bernard.c μ' έβαλες στα αίματα και γκουγκλάρισα λιγουλάκι!

Ο πρώτος Μπίλυ ήταν ο John Stockwell και ο δεύτερος ο Parker Stevenson (όντως σύζυγος της Κίρστι Άλει). Κι έτσι εξηγείται και η νεανική εμφάνιση του πρώτου γιατί γεννήθηκε το 1961, άρα όταν γυρίστηκε η σειρά ήταν μόλις 24 χρονών και ταίριαζε μια χαρά με τον νεαρό Μπίλυ.

Ο Stevenson πάλι είναι 9 χρόνια μεγαλύτερος (γεννήθηκε το 1952), μόλις ένα χρόνο μικρότερος από τη σύζυγό του που γεννήθηκε το 1951.
 
bernard δεν ανέφερες και τον http://www.imdb.com/name/nm0395448/ Lee Horsley ... επειδή είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του :flower: πες κάτι pls ...

retrofan o Johnny Cash έπαιζε τον επαναστάτη John Brown ενώ ο Gene Kelly τον γερουσιαστή Charles Edwards.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τυχεροί είσαστε όλοι. Την σειρά την εβαλε ο "Τηλεθεατης" απο χθες Παρασκευή 21/10/11 σε ένθετο dvd.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τυχεροί είσαστε όλοι. Την σειρά την εβαλε ο "Τηλεθεατης" απο χθες Παρασκευή 21/10/11 σε ένθετο dvd.
Κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη για τους ελληνικούς υπότιτλους, δεν είναι και άσχημο και αυτό.
 
FORD231 είπε:
Τρέιλερ από την σειρά ((Βόρειοι και Νότιοι))
που μεταδόθηκε από το Star το 1994
Πολυαγαπημένη σειρά από το STAR στο ξεκίνημά του (στις πρώτες καλές ημέρες του σταθμού)!

Σε ευχαριστούμε πολύ FORD231!
 
Τι μου θυμίσατε!!! Πρέπει να ήμουν στο γυμνάσιο όταν μια φίλη της μαμάς μου μας είχε δανείσει τις βιντεοκασσέτες τότε και τα βλέπαμε οικογενειακώς! Μου είχε αρέσει φοβερά σαν σειρά πω πωωωωωω
 
Πίσω
Μπλουζα