Βest Saturn Games

Η τιμή του Deep Fear οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την κονσόλα που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Σε θέμα παιχνιδιού τώρα, θυμίζει Resident Evil, ενώ τα cutscenes του μου φέρνουν στο μυαλό Enemy Zero.
 
johnny19818 είπε:
Τελικά το Deep Fear αξίζει τα (πολλά) λεφτά του; Ήδη έδωσα ένα σεβαστό για την εποχή ποσό για το MK Trilogy το οποίο βέβαια είναι πολύ καλό. Όσο παίζω πάντως τα παιχνίδια της κονσόλας τόσο λυπάμαι για την κατάληξη που είχε.
Υποκειμενικα θα σου πω ναι. Εξυπακουεται πως δεν θα δωσεις μια μικρη περιουσια, αλλα υπομονετικα θα περιμενεις για κατι λογικοτερο. Συνδιαζει με εξαιρετικο τροπο στοιχεια απο πολλα αλλα παιχνιδια τρομου της εποχης εκεινης, με δυνατο χαρτι την ατμοσφαιρα του. Αν σου αρεσουν αντιστοιχα παιχνιδια, και εισαι διαθετιμενος να επενδυσεις καποιο ποσο, το θεωρω σιγουρη αγορα.
 
Δέν έχω παίξει το deep fear αλλά απο βίντεακια που ειδα στο youtube το όλο στήσιμο του παιχνιδιου μου θυμίζει το carrier του dreamcast
 
X-men vs Street fighter

Marvel super heroes vs Street fighter

Warcraft II

Golden axe

και αλλα...
 
.....Panzer dragoon saga(azel)-zwei II,sega rally,daytona,die hard trilogy-arcade,burning fighters.
 
Αραχτός και Clockwork Knight 2

1518290411647149115926.jpg
 
Υπεροχο game!!Eχω το 1 και αν βρω και το 2 σε καλη τιμη θα το παρω!!Ωραια κονσολα το saturn!!τα τελευταια saturn που ειχα δει στα μαγαζια ηταν το 2001!!θυμαμαι περιπου 15 σφραγισμενα saturn με το tomb raider στις 10.000 δρχ το ενα στο One Way.
 
 
Αυτό το παιχνίδι θυμάμαι να το παίζω τότε. Έχει βελτιώσεις το 1 από το 2;
 
To 2 ειναι καλυτερο παιχνιδι αλλα το πρωτο ηταν ηδη εξαιρετικο...

Η σουπερ φαση ειναι οτι ξεκιναει ακριβως εκει που τελειωνει το πρωτο.

Νομιζω ειναι ενα απο τα παιχνιδια που δειχνουν οτι τα γραφικα του Saturn γερασαν λιγοτερο απο τα αντιστοιχα των αντιπαλων πλατφορμων
 
Νομίζω το γέρασμα των γραφικών δεν έχει να κάνει τόσο με το σύστημα αλλά με το κάθε game ξεχωριστά. Και σε γενικές γραμμές, τα 2D παιχνίδια των κονσολών της 5ης γενιάς είναι αυτά που γερνάνε καλύτερα λόγω του ότι τα 2D ήταν ήδη πολύ ώριμα ενώ τα 3D textured ήταν πολύ πρώιμα ακόμα.

Εγώ πάντως αν επέλεγα ένα game να παίξω στο Saturn σήμερα αυτό θα ήταν το Duke Nukem 3D. Eίναι η μόνη έκδοση με κανονική 3D μηχανή (slave engine) και όχι με την κλασσική build οπότε το παιχνίδι μεταμορφώνεται για μένα. Πολύ καλύτερη αίσθηση και φωτισμοί γενικά. Παρόλο που είναι αρκετά low res και το frame rate δεν είναι το καλύτερο, εγώ θεωρώ πως είναι το πιο εντυπωσιακό port του Saturn, πέρα από το Virtua Fighter 2. Περιμένω κάποιον emulator να μπορεί να ανεβάσει την internal resolution του παιχνιδιού να το παίξω high-res. Το Yabause έχει αυτήν την δυνατότητα αλλά πολλά παιχνίδια δεν παίζουν σωστά (ή καθόλου) εκεί.
 
Αυτό το παιχνίδι θυμάμαι να το παίζω τότε. Έχει βελτιώσεις το 1 από το 2;

Το Clockwork Knight 2 γενικα ειναι καλητερο σε διαφορους τομοις απο το πρωτο παιχνιδι αλλα κυριως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο και αυτο ειναι απο τα σημαντικοτερα πραγματα για μενα.Αν και οπτικα τα δυο παιχνιδια μοιαζουν αυτο που κανει την διαφορα στο 2 ειναι πως οι πιστες ειναι πιο καλοσχεδιασμενες,πιο γεματες και γενικα εχουν μεγαλητερη ποικιλια  ασε που στο 2 καβαλαμε και το αφασιακο Barobaro και γουσταρουμε.Επισης αυτη την φορα δεν χτυπαμε και διαλυουμαι μονο αντικειμενα αλλα εχουν σημαντικοτερο ρολο γιατι μεσα στης πιστες βρισκουμε καποιες καρτες και αν της μαζεψουμε και της 32 υπαρχει κατι κρυφο να δουμε δεν λεω τι φυσικα γιαυτους που δεν εχουν παιξει το παιχνιδι.Μια αλλη πολυ σημαντικη προσθηκη ειναι το boss galore που πολεμαμε ολα τα boss και απο τα δυο παιχνιδια και αν καταφερουμε και κερδισουμε υψηλη καταταξη ξεκλειδωνουμε καποια mini games που τα περισσοτερα αξιζουν πραγματικα.Φυσικα δεν υπαρχουν μονο θετικα αλλα και αρνητικα και αυτα για μενα ειναι πως η διαρκεια του παιχνιδιου ειναι μικρη οπως και το πρωτο παιχνιδι βεβαια αλλα και πως δεν υπαρχει ιδιαιτερη προκληση οσον αφορα την δυσκολια του γενικα μιλαμε για ευκολο παιχνιδι.Ευτυχως κιολας που η sega αποφασισε να αλαξει λιγο την αμερικανικη και ευρωπαικη εκδοση σε σχεση με την ιαπωνικη καθως στης δυο αυτες εκδοσεις οι εχθροι γενικοτερα χρειαζονται περισσοτερα χτυπηματα για να νικηθουν σε σχεση με την ιαπωνικη εκδοση γιατι αλλιως θα ηταν ακομα πιο ευκολο.Οπως και να το κανουμε παντως με τα θετικα και τα οποια αρνητικα του μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια παιχνιδια της κονσολας μαζι και με το πρωτο παιχνιδι φυσικα.
Τωρα για το ποια ειναι τα κορυφαια παιχνιδια του saturn για μενα ειναι τα παρακατω.

Nights into dreams

Panzer dragoon saga

Guardian Heroes

Shining force III

Virtua cop 1-2

Radiant Silvergun

Shining the holy ark

Sega Rally

Panzer dragoon II Zwei

Burning Rangers

Legend of Oasis/Story of Thor 2
 
Εγώ πάντως βρίσκω δύσκολο παιχνίδι το Clockwork Knight 2 :(
 
Βρε μπαγάσηδες, με βάζετε και ψάχνω τώρα στο ebay :)
 
Πίσω
Μπλουζα