Ευτυχώς.Θα έλεγα ότι είναι έτσι λόγω οργιώδους bachelor party, αλλά δεν είχε έρθει ακόμη Ελλάδα αυτή η μόδα.
Και να σκεφτεί κανείς πως στη Νατάσα δεν είχαν ούτε κουμπάροΉταν που ήταν μικρή η εκκλησία, είχαν και τη μισή Ιερά Σύνοδο να τους παντρέψε
Ο γάμος φτούρησε, ο γαμπρός απεβίωσε.Γιατί, φτούρησε αυτός ο γάμος μήπως?
1972. Ο Λυκουργος Καλλεργης παντρευεται την κατα περιπου τεσσερις δεκαετιες νεωτερη του, Τζενη Κολλαρου.
Προβολή συνημμένου 249368
Μέτρα τα λόγια σου για το μανάρι μου! Έκανε ένα λάθος στο μπογιάτισμα το παιδί. Το έφαγες πια!Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς ήταν έτσι το μαλλί του Δομάζου μπροστά, το έχω γράψει και σε άλλες φωτό. Σαν να είχε ζωγραφίσει με διαβήτη έναν κύκλο στο κούτελο και να μαύρισε το εσωτερικό με μπογιά παπουτσιών ή μαρκαδόρο. Εδώ το γέμισμα έχει αφήσει κενά.
Ποια είναι η Νατάσα;Και να σκεφτεί κανείς πως στη Νατάσα δεν είχαν ούτε κουμπάρο
Πρέπει να ήταν γαμπρικό χτένισμα της εποχής...δεν εξηγείται διαφορετικά ..το είχε κι ο Παπαμιχαήλ...οφείλω να πω σε καλύτερη βέβαια κατάσταση από του Δομάζου...Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς ήταν έτσι το μαλλί του Δομάζου μπροστά, το έχω γράψει και σε άλλες φωτό. Σαν να είχε ζωγραφίσει με διαβήτη έναν κύκλο στο κούτελο και να μαύρισε το εσωτερικό με μπογιά παπουτσιών ή μαρκαδόρο. Εδώ το γέμισμα έχει αφήσει κενά.