Θα κάνω πολλές και πολύ ηλίθιες ερωτήσεις και ζμπαθάτε με: υποτίθεται ότι η Εκκλησία δέχεται μέχρι τρεις γάμους. Άρα όλοι αυτοί παντρεύτηκαν στο Δήμο; Ίσχυε πολιτικός γάμος τότε; Στη δεκαετία του 1980 δεν καθιερώθηκε; Πως δέχονταν οι παπάδες να τους παντρέψουν; Μήπως κρύβανε τους προηγούμενους γάμους; Τι έπαιζε; Πάντα είχα τέτοιες βαθιές απορίες...
Έξι γάμους λέει ο Βανδής!!! Αλήθεια η Τέιλορ πόσους είχε κάνει; Πέντε ή επτά; (χαρά στο κουράγιο τους πάντως...)
Βοσκόπουλος: 3 θρησκευτικοί (Στέλλα Στρατηγού, Μαρινέλλα, Τζούλια Παπαδημητρίου). 1 πολιτικός (Άντζελα Γκερέκου)
Βουτσάς: 3 θρησκευτικοί (Έρρικα Μπρόγιερ, Θεανώ Παπασπύρου, Εύα Καραγιάννη). 1 πολιτικός (Αλίκη Κατσαβού)
Αρζόγλου: 2 θρησκευτικοί στα 70s (Υβόννη Μαλτέζου, Βέρα Κρούσκα). Οι υπόλοιποι (Έλενα Ακρίτα, Ζαχαρούλα Χριστοπούλου) επειδή έγιναν μετά το 1982, κάποιος θα ήταν πολιτικός ή μπορεί να ήταν κι οι 2.
Βλαχοπούλου: Ξέρω ότι είχε κάνει 3 γάμους, όχι 4 (Κώστας Βασιλείου, Γιάννης Κωστόπουλος, Γιώργος Λαφαζάνης)
Χατζηχρήστος: Ο 5ος κι τελευταίος με τη Βούλα ήταν πολιτικός. Οι 4 προηγούμενοι, θρησκευτικοί (μια Νίτσα απο Βέροια στη Κατοχή, Μαρία Νικολαίδου, Καίτη Ντιριντάουα, Ελένη Πανταζή). Ομολογώ 4 θρησκευτικοί, δεν ξέρω πως έγιναν...
Μπάρκουλης: 2 θρησκευτικοί (Αλέκα Στρατηγού, Άντζελα Φάρα). 1 πολιτικός (τελευταία σύζυγος Μαρία). Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Έχω διαβάσει πάντως ότι στην Αμερική ουδέποτε παντρεύτηκε κι τα 2 μεγαλα παιδιά που απέκτησε ήταν εκτός γάμου. Ίσως είναι μυθεύματα τα περί γάμων του στο εξωτερικό.
Αλεξανδράκης: 2 θρησκευτικοί (Μαρτζ Βάλβη, Αλίκη Γεωργούλη). Οι υπόλοιποι, επειδή ήταν με ξένες (Γαλλίδα, Ελβετή), ίσως έγιναν στο εξωτερικό ή ίσως ήταν άλλου δόγματος.
Βανδής: 3 θρησκευτικοί (Μαρία Αλκαίου, Καίτη Ασπρέα, Αλέκα Παΐζη). Ο 6ος κι τελευταίος με την Μπέτυ Βαλάση (1984), δεν ξέρω, αλλά μάλλον πολιτικός. Οι 2 προηγούμενοι έγιναν στην Αμερική με ξένες, ίσως ήταν πολιτικοί ή ίσως άλλου δόγματος.
Υ.Γ. Δεν ξέρω, όταν κάποιος έκανε πολιτικό ή αλλόθρησκο γάμο στο εξωτερικό, αν ο γάμος αυτός είχε νομική ισχύ στην Ελλάδα. Αναφέρομαι για πριν το 1982.