Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Τι είναι μια σελίδα και την ανοίγεις? Φύλλο μπακλαβά? Δεν είναι μόνο που γράφουν με κλισέ, είναι και λάθος κλισέ. Τη σελίδα τη γυρνάς. Ανοίγεις βιβλίο.

(Αυτό το είχα γράψει χτες ακριβώς από κάτω αλλά για κάποιο λόγο μάλλον ξέχασα να πατήσω το σχετικό κουμπί γιατί σήμερα το είδα να με περιμένει υπομονετικά να το στείλω)
 
Σε αντίθεση με πριν παντρευτούν, οπότε μιλούσαν γι' αυτά τα θέματα με τα χειρότερα λόγια.
 
Πως; Μιλανε στις συνεντευξεις τους για την ερωτικη τους ζωη; Ω, ποια διακριτικοτης!
 
Στους πόσους έχει φτάσει τώρα?
 
bambinella 100 αυτό το ΤΑΙΗλορ με σακάτεψε!
 
Κι εγώ. Προσπαθώ να γράψω με το καινούργιο σύστημα αλλά σιχαίνομαι την αλλαγμένη εμφάνιση των λέξεων. Ο Σαίξπηρ είναι συγγραφέας. Ο Σέξπιρ μου μοιάζει με πορνοστάρ.
 
Στους γάμους αστράφτουν από ευτυχία ο γαμπρός κι η νύφη. Δεν λένε τίποτε για τον παπά. Επίσης από πού κι ως πού ο αιδεσιμότατος βάζει χέρι στο γαμπρό? Εκείνος ο αντίχειρας που βγαίνει από το φαρδομάνικο δικός του δεν είναι? Τι γυρεύει εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είναι το χέρι της νύφης? Θου, Κύριε, φυλακήν τῳ στόματί μου.
 
Α! Θα πω την ιστορία με τον Πέτρο Μήλα, την οποία η Δεσποινα έχει αφηγηθεί σε συνεντεύξεις της κι όπως η ίδια εχει πει είναι "μην σου τύχει κάτι τέτοιο!".

Παντρεύονται (εξού κι η φωτό) αλλά ο γάμος δεν κραταει για πολύ κι χωρίζουν. Περνάει ο πρώτος δύσκολος καιρός του διαζυγίου, κατασταλάζουν τα αρνητικά συναισθήματα, αρχίζουν να έχουν πάλι επικοινωνία, κι τελικά ξανασμίγουν! Σκέφτονται να παντρευτούν για δεύτερη φορά. Εκείνη την εποχή, ο Μήλας πρέπει να ταξιδέψει στον Λονδίνο για 15 μέρες λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων κι με την επιστροφή του να κανουν τον γάμο (το δεύτερο). Πράγματι φεύγει, κι κάθε βράδυ μιλούν στο τηλέφωνο. Τα τελευταία όμως 2-3 βράδια, ο Μήλας δεν τηλεφωνεί. Ανήσυχη η Δέσποινα τι συμβαίνει. Την επομένη, κι ενώ άκουγε στο ραδιόφωνο "Το προσκλητήριο" του Χριστοδουλόπουλου (όντως το άκουγε!) τηλεφωνεί ο Μήλας κι της λεει: "Δεσποινάκι, σου στέλνω πρόσκληση γάμου κι το εισιτηριο σου να έρθεις στο Λονδίνο". Χαρούμενη η Δέσποινα: "Πέτρο μου! τι μου λες! θα παντρευτούμε τελικά στο Λονδίνο;". Κι λαμβάνει την απάντηση από τον Μήλα: "Οχι! Δεν καταλαβες καλα! Εγώ παντρεύομαι! Σου στέλνω το προσκλητήριο του γάμου μου κι το εισιτήριο για να έρθεις! Σε καλώ στο γάμο μου!". :wacko:

κι για του λόγου το αληθές από το 8.45
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα