Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.269
Το γαλλικο μπιλιαρδο για μενα ειναι το απολυτο συμβολο των 80's.8 στης 10 βιντεοταινιες των 80's με σταματη γαρδελη,σταθη ψαλτη,πανο μιχαλοπουλο και αλλους πολλους περιλαμβανουν σκηνες σε μπιλιαρδαδικα με τους πρωταγωνιστες πανω απο ενα γαλλικο μπιλιαρδο.Εκτος απο τα arcades εχω τεραστιο παθος με το γαλλικο μπιλιαρδο(μονο γαλλικο οχι αμερικανικο)και παιζω ακομα και σημερα σχεδον καθημερινα.Εχω κερδισει οπως και χασει απειρα στοιχηματα σε ολη μου την ζωη με το μεγαλητερο επαθλο μου ενα XT600 το κλασικο ασπρο με την κκοκινη σελα απο φιλο που δεν το πηρα ομως αλλα ο φιλος πηρε το μαθημα του.Πιστευω υπαρχουν πολοι σαν και μενα που εχουμε φαει απειρες ωρες στα μπιλιαρδαδικα πανω απο το γαλλικο μπιλιαρδο και κατω απο τα χαμηλα φωτα των συγκεκριμενων μαγαζιων με αμετρητα μπουκαλια μπυρας
να στοιβαζονται σε καθε παιχνιδι οποτε περιμενω να ακουσω ιστοριες.Καποτε ειχα αγορασει 100 χιλιαδες δραχμες για γαλλικο μπιλιαρδο μια εκπληκτικη στεκα buffalo centry αλλα δυστηχως εσπασε πανω σε εναν μεγαλο καβγα.Αν με πανε καποια πραγματα οπως τα υπολογιζω σε λιγο καιρο θα εχω τον δεικο μου χωρο με ενα τραπεζι γαλλικου μπιλιαρδου μαρκας buffalo holland και μοντελο eliminator crm brown και την στεκα που ειχα καποτε οπως και της αλλες της κλασικες στεκες φυσικα για να σημπληρωθει το πακετο.Mε mame,γαλλικο μπιλιαρδο και ψυγηακι με μπυρες στο ιδιο δωματιο χλωμο το κοβω να με βλεπει το φως του ηλιου 

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: