Γεια σας και πάλι

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.518
Αντιδράσεις
28.116
Καλο μηνα σε ολους.

Δεν ειμαι νεο μελος βεβαια, αλλα μια που κανω νεα αρχη, νομιζω πως το σχολιο μου πουθενα αλλου δεν θα ταιριαζε καλυτερα. Χαιρομαι που βρισκομαι ξανα εδω και απο σημερα θα τα λεμε και παλι υστερα απο δυο χρονια. Μου ελειψε το φορουμ και ολοι εσεις που το απαρτιζετε.

Με γεια η καινουργια πλατφορμα! Δεν υπαρχει συγκριση με την προηγουμενη!
 
Γεια σου αγαπητή Bambinella καλώς ήρθες και πάλι μας έλειψες! Θα ξεκινήσω και θέματα που θα σου αρέσουν είμαι σίγουρος! (Την ιστορία του Ρομάντσο π.χ. που ξέρω πόσο λατρεύεις!) Ελπίζω να τα χαρείς και συ και όλοι οι άλλοι!!!
 
αγαπητη bambinella πολυ χαιρομαι που επεστρεψες, η απουσια σου ηταν αισθητη
σου ευχομαι ενα καλο νεο ξεκινημα!!
 
Αντωνη μου, καλε μου φιλε που ειχα την χαρα να σε γνωρισω και απο κοντα οταν κατεβηκες στην Αθηνα, σε ευχαριστω!

Το εχει η μοιρα μου φαινεται να μιλαω μαζι σου σε καθε μου πρωτη εδω. Απο ολα τα μελη με εσενα μιλησα πρωτα οταν εκανα εγγραφη στο φορουμ πριν απο 8 χρονια περιπου. Ρωτουσες πως βλεπουμε θεατρικα της Δευτερας και σου απαντησα μια που τοτε τα παρακολουθουσα φανατικα.

Ετσι και τωρα, υστερα απο τα 2 χρονια της απουσιας μου απο το φορουμ, παλι εσυ μου απαντας πρωτος! Να εισαι παντα καλα και να συνεχισεις την ανεκτιμητη προσφορα σου στο Ρετρομανιαξ. Ανυπομονω να δω την ιστορια του Ρομαντσου μεσα απο τις σελιδες του φορουμ. Σε ευχαριστω που θυμασαι ποσο το λατρευω!

Κατερινα μου, σε ευχαριστω κι εσενα πολυ - πολυ για το καλωσορισμα σου και ειμαι χαρουμενη που παρα την απουσια μου, εμεις δεν παψαμε ποτε να τα λεμε.

Η συντροφια σου μου ειναι παντα πολυτιμη καθως δεν εισαι μονο ενα εκλεκτο μελος τους φορουμ, αλλα κυριως μια κοπελα που παντα θα χαιρομαι που τη γνωρισα και μιλησα για τοσα πραγματα μαζι της.
 
Καλωσήρθες πάλι Bambi, με εσένα το forum αποκτάει νέα δυναμική και ελπίζω να ξαναζωντανέψουμε τις παλιές καλές μέρες που ξεκινήσαμε (και οι δυο) κάπου 8 χρόνια πριν. Και ξέρεις τι χρησιμοποιώ περισσότερο από λόγια για να ευχαριστώ τους καλούς φίλους. Ηλιόλουστα παντού!!! Άλλωστε είναι και η εποχή του Υδροχόου!!!

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Με τη Βιβη ειχα την χαρα να μιλησω με PM σχεδον ακριβως με το ανεβασμα σημερα (μας εσπασε το ροδι :)  ). Ειναι ενα μελος αγαπητο απο ολους. Δυσκολο κατορθωμα! Πολυ χαρηκα να βλεπω posts της στο ταμπλο.

Φιλτατε 1@Playmolover[/USER] χρονια και ζαμανια. Χαρηκα πραγματικα που ειδα ποστ σου μετα απο τοσο καιρο! 

Aσχετα απο τα φορουμικα, πολλες φορες περνανε απο το μυαλο μου παλαιοι φιλοι της κοινοτητας που εχουμε χασει επαφη και αναρωτιεμαι πως πανε, τι κανουν σημερα. 

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλο μηνα σε ολους.

Δεν ειμαι νεο μελος βεβαια, αλλα μια που κανω νεα αρχη, νομιζω πως το σχολιο μου πουθενα αλλου δεν θα ταιριαζε καλυτερα. Χαιρομαι που βρισκομαι ξανα εδω και απο σημερα θα τα λεμε και παλι υστερα απο δυο χρονια. Μου ελειψε το φορουμ και ολοι εσεις που το απαρτιζετε.

Με γεια η καινουργια πλατφορμα! Δεν υπαρχει συγκριση με την προηγουμενη!
Γεια σου ρε Βιβή! Κι εγώ χαίρομαι που ποστάρεις και που φαίνεται ότι είσαι καλά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Eλεγα το απογευμα στη Ναταλι, τη Μαριανα και τον Αντωνη οτι απο τη φουρια και το αγχος μας να ανεβει το φορουμ και να προλαβαινουμε τα bugs, το μονο thread που ανοιξαμε για τα "εγκαινια" ειναι αυτο των Προβληματων!

Ελεος! 

Μαυριλα!

Νομιζω οτι το μηνυμα της 1@bambinella 100[/USER] παιζει πλεον το ρολο του καλωσορισματος  και σωζει την κατασταση χαχαχαχα

Ελπιζω να καλωσορισουμε και αλλους παλιους ρετρομανιακους φιλους ;)

 
Ωωωωωω πολλές οι επιστροφές... Λοιπόν θα σας πω το μυστικό. Σας έβλεπα σήμερα όλους στον ύπνο μου. Είχαμε retro συνέδριο λέει στον πολυχώρο στο Γκάζι, που για τις ανάγκες του ονείρου είχε μετακομίσει στου Ψυρρή. (Υπάρχει εξήγηση σε αυτό αλλά δεν είναι της παρούσης). Μάλιστα εγώ είχα έρθει στο συνέδριο με κάποια από τα βινύλιά μου στα χέρια, ενώ η αίθουσα της συνεδρίασης ήταν λέει... αμφιθεατρική και υπόγεια. Μυστήρια πράγματα ε;;; Δεν ξέρω ποιος μας έστελνε όλο το βράδυ "σήματα" ή μας έκανε βουντού... αλλά... να μας σήμερα εδώ!!!
 
Καλώς ήρθες πάλι bambinella!  Έλειψαν από το φόρουμ η παρουσία σου, οι γνώσεις σου, το κέφι σου, οι νουβέλες σου... Πολύ χαίρομαι που είσαι ξανά μαζί μας! :D
 
Να πω κι εγώ πως χαίρομαι πολύ που βλέπω αξιόλογα μέλη να επιστρέφουν και προσδοκώ να επιστρέψουν ακόμα περισσότερα.

Επίσης αναμένω και κάποιες "παλιοσειρές" να δώσουν το παρών!

:beer:
 
Δημοσθενη, να εισαι καλα και σε ευχαριστω για το καλωσορισμα και για το τραγουδι!  Ελπιζω κι εγω να ξαναζωντανεψουν οι παλιες καλες μερες.

Playmolover, καλωσηρθες και παλι και απο μενα!

Πανο, να εισαι καλα! Δεν ξερω αν ειμαι αγαπητη απο ολους. Μεγαλη κουβεντα αυτη για να την πω. Δεν επιδιωκω αλλωστε να ειμαι πρωτιστως αγαπητη. Θελω κυριως να ειμαι αληθινη.

Νικο, μου ελειψε αυτο το ακαταμαχητο χαμογελο που ολοι θαυμαζουμε στο αβαταρ σου! :)

Νιοβη, χιλια ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Dino, να εισαι καλα! Κι εγω χαιρομαι που ειδα καποιες επιστροφες εδω και ευχομαι να γινουν πολυ περισσοτερες οσο θα κυλουν οι μερες.
 
Καλως όρισες και πάλι Βιβη! Ποτέ δεν κατάλαβα βέβαια γιατί υπήρξε μια σιγή από μέρους σου τον τελευταίο καιρό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Σε βλέπω πάντως πολύ χαρούμενη οπότε αδημονούσες πολύ για την αλλαγή αυτή. Καλή συνέχεια λοιπόν!!!
 
Γεια σου, Johnny, και σε ευχαριστω!

Δεν υπαρχει κανενα μυστηριο και κανενα μυστικο οσον αφορα την απουσια μου απο το φορουμ. Ελειψα δυο χρονια γιατι απογοητευτηκα τρομερα απο την μορφη και τις λειτουργιες της προηγουμενης πλατφορμας και μαλλον δεν ειμαι η μονη αν κρινω απο το γεγονος οτι ελειψαν αυτο το διαστημα και καμποσα αλλα μελη.

Η διαφορα μου απο τους αλλους ειναι οτι εγω τοτε δηλωσα επισημως την αποχωρηση μου στην ενοτητα της Αναφορας Προβληματων και εγραψα και ενα αποχαιρετιστηριο μηνυμα προς ολους εσας. Ειπα μαλιστα οτι δεν ειχα καμια επιθυμια να διαγραψω τον λογαριασμο μου και οτι θα περιμενα με λαχταρα μια καλυτερη πλατφορμα ανταξια της πιο παλιας ετσι ωστε να μπορεσω να επιστρεψω. Η νεα πλατφορμα ειναι γεγονος, ανταποκρινεται σε αυτα που θελω και απο την στιγμη που ο λογος της αποχωρησης μου δεν υφισταται πλεον, ειμαι κι εγω ξανα εδω.
 
Σε ευχαριστω, Γρηγορη. Καλως σε βρισκω!
 
Παιδια, η αλήθεια είναι ότι ήταν τόσο άκομψη η προηγούμενη μορφή του φόρουμ, δύσχρηστη και προβληματική, που πραγματικά δεν μου έκανε κέφι να μπαίνω... Από χθες όμως πραγματικά ενθουσιάστηκα...όπως πριν από 9 χρόνια :)  Aπό χθες με έχω πιάσει να έχω μπει καμιά δεκαριά φορές.... :D  
Bambinella καλώς ήρθαμε και πάλι...! :D
 
Καλώς όρισες Bambi  :flower:

Χαίρομαι πολύ που επέστρεψες!
smile@2x.png
 

 
Makisimos και Circleag, η χαρα ειναι ολη δικη μου που σας ξαναβλεπω....Σας ευχαριστω πολυ, παιδια!
 
Πίσω
Μπλουζα