Γιαγιά 99 ετών παίζει Famicom!

geo2004z είπε:
Αυτή η γιαγιά πρέπει να με σκίζει στο Bomberman!!! :eek:
Αυτή η γιαγιά μπορεί και βάζει με την μία την κλωστή στην βελόνα. Εγώ 74 χρόνια νεότερός της και ΔΕΝ μπορώ να το κάνω...
 
Αυτο πρεπει να βγει σε πρωτο θεμα δελτιου γνωστου καναλιού...
 
Jackie dragon είπε:
Αυτο πρεπει να βγει σε πρωτο θεμα δελτιου γνωστου καναλιού...
Προτιμάνε οταν νεαροι κορεάτες πεθαινουν απο υπερβολική πρωσήλωση στα παιχνίδια.
 
Πωπω, δεν περιμένα παιδιά να ξυπνήσει τέτοια πάθη η γιαγιάκα :p Πάντως μια παλιομοδίτικη κόντρα Nintendo - Sega είναι πάντα ιδανική για να ξυπνήσουμε λίγο!
 
Με τη δική μου παίζαμε Street Fighter II στο SNES το 93 και ήταν 67... λέω να τη δοκιμάσω τώρα στα 85 σε κάτι πιο απλοϊκό!
 
Θα χάσει τον μπούσουλα και αν καταλάβει τι γίνεται θα μείνει από καρδία! χαχαχαχαχ για τίποτα Space Invaders σκέφτομαι!
 
Άντε ρε παίζατε SF2; Ωραία φάση :D . Εμείς στο σπίτι δεν είχαμε κονσόλες παρά μόνο ένα Famicom clone, αλλά ότι παίζαμε ήτανε στο PC πρακτικά. Μόνο που ο κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου έκανε κατάληψη στο PC και εγώ έπρεπε απλά να κάτσω και να βλέπω, όχι ότι δεν μου άρεσε βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε εγώ ήθελα να παίξω Heroes of Might&Magic 2!Ειδικά αυτό το X-Com το καταριόμουν, ήταν ότι πιο βαρετό για μένα όταν έπαιζε ο αδερφός μου. Που να ξερα βέβαια πως ύστερα από λίγα χρόνια θα το είχα μέσα 2-3 καλύτερα παιχνίδια ever... :p
 
καλα φοβερη η γιαγια!!!αν υπολογισουμε να παιζει απο 2 ωρες την ημερα εχει παιξει περισσοτερο απο 19000 ωρες...!!! το απολυτο λιωσιμο!!!
 
Μπράβο όντως στη γιαγιά! Respect λέμε! :bow:

Η δικιά μου είχε δοκιμάσει μια φορά να παίξει Super Mario στο Gameboy, αλλά δεν τα κατάφερε... Δε βοηθούσε και ο καταρράκτης που είχε και εγκατέλειψε το σπορ εξίσου άδοξα, όπως το ξεκίνησε! :)
 
Πίσω
Μπλουζα