bspus
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 42
Η γραβατουλα δεν ειναι κατι καινουριο. Και πριν 30 χρονια οταν ωριμαζες ηταν υποχρεωτικη.vagosgta3 είπε:ξερετε απο ποσους εχω ακουσει γιατι ασχολουμαι με τα παλια μηχανηματα και τι να τα κανω, απο πολλους που εχουν "οριμασει" και ασχολουνται μονο το laptop τους γιατι πρεπει να ειμαστε στη εποχη μας με την γραβατουλα μας.
Στο θεμα της αμφιεσης συμφωνω απολυτα με τον Pooky. Το να μπορω να ντυνομαι με τζην καθημερινα ειναι priceless. Αν εκανα δουλεια που με αναγκαζε να πηγαινω κουστουμαρισμενος σιγουρα θα μου ειχε στριψει.
Κατα τ'αλλα το πιο ρετρο στοιχειο που με χαρακτηριζει ειναι τα μουσικα γουστα. Εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στη δεκαετια του '80 αν και σχεδον δεν την προλαβα.
Φυσικα και ολα τα υπολοιπα που αναφερθηκαν (retrogaming, διατροφικες συνηθειες κλπ ισχυουν αν και οχι σε υπερθετικο βαθμο)
Σε λιγο καιρο παντως ετσι οπως παει θα με θεωρουν ρετρο μονο και μονο επειδη αρνουμαι πεισματικα να ασχοληθω με laptops, netbooks και καθε λογης gadgetακια τυπου iphone, ipad, music players σε μεγεθος υποθετου κλπ. Size matters. Θα εχω supersized desktop μηχανημα για ολες τις δουλειες μεχρι να καταργηθουν τελειως.