Για να δουμε τι θα ακουσουμε! (Οχι επιστημονικο τεστ ακοης).

Το κανα και γω και ακούω από 24 μέχρι 16000 και είμαι 49. Πάντως στις ψηλές συχνότητες είναι ανυπόφορο.
 
Δεν έβαλα ακουστικά διότι αυτά που έχω ακούνε χειρότερα κι από μένα. Άκουσα από τα ηχεία του κουμπιούτορα οπότε δεν είμαι σίγουρος αν αυτό που άκουγα στις χαμηλές συχνότητες ήταν ο τόνος ή κάποιος θόρυβος του subwoofer, αλλά πάντως αυξανόταν η έντασή του όταν το δυνάμωνα. Έφτασα μέχρι 22Ηz. Αλλά στα τσιρίγματα τερμάτισα σε 13kHz. E, 63 και κάτι μήνες, πάλι καλά που ακούω γενικώς. Δεν δοκίμασα από τα ηχεία του στερεοφωνικού αλλά τα ηχειάκια του computer αν και αρχαία σίγουρα ξεπερνάνε τα 13 kHz.

Νομίζω όμως ότι κοντά στα όρια μας μόολις που ακούμε, οπότε πρέπει να το δυναμώσετε για να διαπιστώσετε αν ξεπεράσατε το όριό σας.

Κι εγώ δεν μπορώ τις ψηλές συχνότητες, από τροχό οδοντογιατρού μέχρι σαξόφωνο σε τζαζ. Ελπίζω να μη διαβάζει το Ρετρομάνιαξ ο Οξαποδώς και του μπουν ιδέες, αλλά στην κόλαση που θα πάω αν θέλει πραγματικά να με βασανίσει δεν πρέπει να χάνει τον καιρό του με βραστές πίσσες (μ' αρέσει η ζέστη). Αρκεί να με βάλει ν' ακούω ζουρνάδες και πίπιζες, και θα μετανοιώσω ακόμη και για αμαρτίες που δεν έκανα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα