Για να δούμε τι θα δούμε

eurostratos είπε:
Mea culpa! Τώρα είναι ok! (κι έχει και την εισαγωγή με το κοριτσάκι! Από εκεί ειναι και το προηγούμενο attachment)
ωραια,ευχαριστουμε πολυ!
 
Ωπα, βρέθηκε? Ωραία οπότε δεν χρειάζεται να ψάξω. Όμορφες αναμνήσεις...
 
Wally είπε:
Να σαι καλα φιλε eurostratos. Πραγματικος θησαυρος
Κι εγώ έπεσα κατά λάθος πάνω του στο greektube, και μου κόπηκαν τα γόνατα. Το ανέβασα κατευθείαν στο site, αλλά ήθελα κι άλλο. Γκούγκλαρα τον τίτλο κι είδα οτι υπήρχε θέμα κι εδώ, και μάλιστα άλυτο :) :) :)
 
Καλόοοο! Αλλά πώς το θυμόσασταν τι χρώμα φόρεμα φορούσε? Έγχρωμο το βλέπατε?
 
Πω πωωωω !!! "Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας" !!!! Δεν πίστευα ότι μετά από σχεδόν 27-28 χρόνια θα το ξαναδώ [τη θυμάμαι την εκπομπή να την έχω δει κάποιο απογευματάκι τις ημέρες των Χριστουγέννων πριν πολλάααα χρόνια και .... με είχε καθηλώσει, σχεδόν είχα βάλει τα κλάματα, μάλιστα δεν θυμόμουν ότι αυτή η εκπομπή αποτελούσε επεισόδιο του "Για να δούμε τι θα δούμε" !!! Βλέπετε, η εν λόγω εκπομπή ήταν "ποικίλης & ελεύθερης θεματολογίας" και σε κάθε επεισόδιο βλέπαμε κάτι διαφορετικό : σκετσάκια, παραμύθια κλπ ...] !!! Τι υπέροχες οι ζωγραφιές [στα γράμματα στο τέλος της εκπομπής διαβάζουμε : "ακουαρέλλες Μάρω Σεϊρλή" ... πολλά συγχαρητήρια στη ζωγράφο], τι υπέροχη η αφήγηση του Χορν !!! Προσέξτε ιδιαίτερα πώς λέει τη λέξη : "κραααακ" προς το τέλος του παραμυθιού !!! Τον ακούς και ... νομίζεις ότι εκεί, δίπλα σου, θρυμματίζεται η καρδιά του πρίγκιπα :precry: :precry:!!!!

eurostratos είπε:
. Το ανέβασα κατευθείαν στο site, αλλά ήθελα κι άλλο.
Ναιιι ... κι εγώ θέλω κι άλλοοοο .... Για να ακριβολογήσω : Θέλω να δω ολόκληρη την έναρξη του "Για να δούμε τι θα δούμε", όχι μόνο τη στιγμή που το κοριτσάκι ανοίγει την πόρτα του στούντιο και, με αφοπλιστική αθωότητα, μάς λέει : "για να δούμε τι θα δούμε" ... Θέλω να δω τη σκηνή από την αρχή, που φτάνει στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, διασχίζει το διάδρομο μοναχούλι του !!! Αλλά και τόσο που είδα ... είναι ανεκτίμητο για μένα !!!! :D :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για να δούμε τι θα δούμε

Θυμάται κανείς αυτήν την παιδική εκπομπή? Εγώ το μόνο που θυμάμε είναι η αρχή όπου ένα κοριτσάκι ( νομίζω πως ήταν η Άννα Δρούζα)

έτρεχε μέσα στο διάδρομο του μεγάρου της ΕΡΤ και άνοιγε μια πόρτα και ρωτούσε γυρνώντας προς την κάμερα "Για να δούμε τι θα δούμε".

Απο μια αναζήτηση που έκανα ήταν μια εκμομπή του "παραμυθά" Νίκου Πιλάβιου.
 
Tι εκανα το 2011 και εχασα το βιντεακι που δεν υπαρχει πλεον παραπανω δεν ξερω.


Ευτυχως ευρεθη
εδω δεν ξερω αν ειναι το ιδιο η ειχε παραπανω ινφο αυτο του Greektube.


Το αποσπασμα με τον Μαικ Λαμαρ και αυτο εδω ειναι σπανιες σταγονες (μεν αλλα) μεγατονων για τους απομαχους ρετροστρατηλατες των 80ς.



Μετα απο 30 χρονια τουλαχιστον ξαναειδα το κοριτσακι.
:headbangdude:
 
Μετά από πάρα πολλά χρόνια και με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακάλυψα στο site του αγαπημένου μας Παραμυθά το σποτάκι - βίντεο από το κοριτσάκι με το ποδήλατο που ανοίγει την πόρτα του στούντιο κοιτώντας μας με σκανταλιάρικο βλέμμα (το οποίο κοριτσάκι αποκαλύπτεται ότι ήταν η Μαργαρίτα, η ανηψιά του Νίκου Πιλάβιου!). Θα το βρείτε στο link στο τέλος της σελίδας μαζί με λίγες ενδιαφέρουσες ακόμα πληροφορίες για την εκπομπή:

 
Πίσω
Μπλουζα