katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.092
ωραια,ευχαριστουμε πολυ!eurostratos είπε:Mea culpa! Τώρα είναι ok! (κι έχει και την εισαγωγή με το κοριτσάκι! Από εκεί ειναι και το προηγούμενο attachment)
ωραια,ευχαριστουμε πολυ!eurostratos είπε:Mea culpa! Τώρα είναι ok! (κι έχει και την εισαγωγή με το κοριτσάκι! Από εκεί ειναι και το προηγούμενο attachment)
Να σαι καλα φιλε eurostratos. Πραγματικος θησαυροςeurostratos είπε:Προβολή συνημμένου 39782
Υπάρχει κι ένα video από την εκπομπή, με τον Χόρν να διηγείται τον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα, του Όσκαρ Ουάιλντ
Κι εγώ έπεσα κατά λάθος πάνω του στο greektube, και μου κόπηκαν τα γόνατα. Το ανέβασα κατευθείαν στο site, αλλά ήθελα κι άλλο. Γκούγκλαρα τον τίτλο κι είδα οτι υπήρχε θέμα κι εδώ, και μάλιστα άλυτοWally είπε:Να σαι καλα φιλε eurostratos. Πραγματικος θησαυρος
Ναιιι ... κι εγώ θέλω κι άλλοοοο .... Για να ακριβολογήσω : Θέλω να δω ολόκληρη την έναρξη του "Για να δούμε τι θα δούμε", όχι μόνο τη στιγμή που το κοριτσάκι ανοίγει την πόρτα του στούντιο και, με αφοπλιστική αθωότητα, μάς λέει : "για να δούμε τι θα δούμε" ... Θέλω να δω τη σκηνή από την αρχή, που φτάνει στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, διασχίζει το διάδρομο μοναχούλι του !!! Αλλά και τόσο που είδα ... είναι ανεκτίμητο για μένα !!!!eurostratos είπε:. Το ανέβασα κατευθείαν στο site, αλλά ήθελα κι άλλο.