Για ποιο παιχνίδι θα αγοράζατε Wii U;

Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεσκιστει κανενα θεμα,να κλειδωθει μπορει, να φυγουνε ποστς μπορει,να πεσουν μπανς μπορει,να ξεσκιστει οχι.


Αυτα σε αλλα φορουμ ,μακρια απο μας.
 
Από την εποχή του Nintendo 64 και μετά το έχω πάρει απόφαση ότι δεν αγοράζεις κονσόλα Nintendo για να παίζεις παιχνίδια γενικά αλλά για να παίζεις παιχνίδια της Nintendo συγκεκριμένα και μπορεί από σπόντα να παίξεις και κανένα καλό 3rd party τίτλο. Και όσο και να γκρινιάζω και να κράζω τη Nintendo αργά ή γρήγορα καταλήγω να αγοράσω την κονσόλα της.

Φαντάζομαι και με το Wii U κάπως έτσι θα γίνει και τελικά θα το πάρω απόφαση όταν η κονσόλα αποκτήσει ένα σεβαστό αριθμό ποιοτικών Nintendo τίτλων (ε όχι πια δεν αγοράζω κονσόλα για ένα και μόνο παιχνίδι). Τι θα ήθελα:

Καταρχάς το καινούργιο Zelda. Μιλάμε για την πιθανότατα καλύτερη σειρά παιχνιδιών όλων των εποχών και ένα καλό Zelda (ας ελπίσουμε ότι θα είναι και αριστούργημα) είναι ένας καλός λόγος για να πάρω Wii U. Δείχνει εντυπωσιακό.

Το νέο Starfox που έχουμε πολύ καιρό να δούμε σε μη φορητή κονσόλα.

Για τα Splatoon και το Hyrule Warriors δεν ξέρω τι να πω. Δύο είδη παιχνιδιών με τα οποία η Nintendo δεν έχει απολύτως καμία σχέση περασμένα με μπογιά Nintendo. Για να δούμε μπορεί να είναι καλά, πάντως μάλλον αποτελούν "bonus" και όχι λόγο να αγοράσω Wii U.

To Bayonetta 2 θα το προτιμούσα σε next gen κονσόλα και όχι στο Wii U...Αλλά οκ, αν πάρω τελικά Wii U φυσικά θα το παίξω.

Φυσικά θα ήθελα να δω ένα νέο Metroid (OXI από την Team Ninja) και ένα νέο τελείως 3D Mario (καταλαβαίνετε τί εννοώ: συνεχιστή των Super Mario 64, Super Mario Galaxy όχι όπως το Super Mario 3D World που είναι συνεχιστής του Super Mario 3D Land).

Από τα υπάρχοντα παιχνίδια φυσικά θέλω να παίξω το Super Mario 3D World, το Pikmin 3 και αν και δεν είμαι fan των racing games το Mario kart 8, γιατί είναι άλλο πράγμα. :)

Πάντως τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την αγορά της κονσόλα ακόμα. Οψόμεθα.
 
Αν δεν ειχα WII U θα ηθελα να το επαιρνα για καποιο καινουριο Super Mario Galaxy,F ZERO,Perfect Dark,007,Resident Evil(οχι παλι καποια εκδοση του 4..).Οτι δλδ με εκανε και το πηρα συν του Super Mario 3d που ηταν και το πρωτο παιχνιδι που πηρα.
 
Αν και πέρυσι αγόρασα το Switch Lite ακόμη να μου φύγει από τις σκέψεις μου το Wii U. Έχω σταμπάρει και μερικά ωραία πακέτα στα διάφορα site και περιμένω τη στιγμή να χτυπήσω ένα σε καλή κατάσταση. Είδα βίντεο με τις λειτουργίες που μπορείς να κάνεις με το ταμπλετ και οκ ψήνομαι άσχημα! Τώρα για ποιο παιχνίδι θα το αγόραζα μα για το Super Mario 3D World το οποίο θα κυκλοφορήσει και το 2021 στο Switch βεβαια.
 
Το Zelda και το Super Mario 3D World άνετα. Μιλάμε για 2 τίτλους που πιστεύω δεν είχαν σε καμία περίπτωση οι ανταγωνιστές. Το Zelda είναι απίστευτο το μέγεθος του παιχνιδιού και απίστευτο επί 2 ότι το έβγαλαν σε μια κονσόλα που δεν πούλαγε σχεδόν καθόλου. Μόνο για αυτό τον τίτλο έπρεπε να έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων της κονσόλας. Δεν συζητώ ότι προφανώς την πάει την κονσόλα στα όρια της. Μιλάμε για ένα μαγικό παιχνίδι σίγουρα ένα από τα 5 καλύτερα όλων των εποχών σε όλα τα φορμάτ μην πω και το καλύτερο.
 
Το Yoshi's Woolly World!

yoshireview_610.jpg

Τόσο όμορφο και ονειροπόλο! Η μουσική του μαγική! Και ένα σωρό Yoshis!!!!

maxresdefault.jpg

Και αφού θα είχα το WiiU θα αγόραζα και το Paper Mario Color Splash (ασχέτως αν δεν ήταν καλό) γιατί λατρεύω τα Paper Mario!

SI_WiiU_PaperMarioColorSplash.jpg
 
Καταπληκτικά και τα 2 παιχνίδια.
 
Πίσω
Μπλουζα