Από την εποχή του Nintendo 64 και μετά το έχω πάρει απόφαση ότι δεν αγοράζεις κονσόλα Nintendo για να παίζεις παιχνίδια γενικά αλλά για να παίζεις παιχνίδια της Nintendo συγκεκριμένα και μπορεί από σπόντα να παίξεις και κανένα καλό 3rd party τίτλο. Και όσο και να γκρινιάζω και να κράζω τη Nintendo αργά ή γρήγορα καταλήγω να αγοράσω την κονσόλα της.
Φαντάζομαι και με το Wii U κάπως έτσι θα γίνει και τελικά θα το πάρω απόφαση όταν η κονσόλα αποκτήσει ένα σεβαστό αριθμό ποιοτικών Nintendo τίτλων (ε όχι πια δεν αγοράζω κονσόλα για ένα και μόνο παιχνίδι). Τι θα ήθελα:
Καταρχάς το καινούργιο
Zelda. Μιλάμε για την πιθανότατα καλύτερη σειρά παιχνιδιών όλων των εποχών και ένα καλό Zelda (ας ελπίσουμε ότι θα είναι και αριστούργημα) είναι ένας καλός λόγος για να πάρω Wii U. Δείχνει εντυπωσιακό.
Το νέο
Starfox που έχουμε πολύ καιρό να δούμε σε μη φορητή κονσόλα.
Για τα
Splatoon και το
Hyrule Warriors δεν ξέρω τι να πω. Δύο είδη παιχνιδιών με τα οποία η Nintendo δεν έχει απολύτως καμία σχέση περασμένα με μπογιά Nintendo. Για να δούμε μπορεί να είναι καλά, πάντως μάλλον αποτελούν "bonus" και όχι λόγο να αγοράσω Wii U.
To
Bayonetta 2 θα το προτιμούσα σε next gen κονσόλα και όχι στο Wii U...Αλλά οκ, αν πάρω τελικά Wii U φυσικά θα το παίξω.
Φυσικά θα ήθελα να δω ένα νέο Metroid (OXI από την Team Ninja) και ένα νέο
τελείως 3D Mario (καταλαβαίνετε τί εννοώ: συνεχιστή των Super Mario 64, Super Mario Galaxy όχι όπως το Super Mario 3D World που είναι συνεχιστής του Super Mario 3D Land).
Από τα υπάρχοντα παιχνίδια φυσικά θέλω να παίξω το Super Mario 3D World, το Pikmin 3 και αν και δεν είμαι fan των racing games το Mario kart 8, γιατί είναι άλλο πράγμα.
Πάντως τίποτα από τα ήδη υπάρχοντα δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την αγορά της κονσόλα ακόμα. Οψόμεθα.