Σώτος Σώτος
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 284
Βεβαίως είχα κι εγώ ενα της Coca Cola, μου το χάρισε ενας ξάδελφός μου !!! Φοβερό παιχνίδι, αν και δύσκολο...
Και μετα απο καμια δεκαετια απο το ποστ εκεινο...Wally είπε:Χαχα εγω ειχα Coca-Cola και εκανα το "Αναποδο",την"Κουνια" και αλλα καταπληκτικα κολπα
Παντως τα Sprite ηταν πιο ομορφα διοτι αν θυμαμαι καλα ο εξωτερικος δακτυλιος ηταν διαφανης και πρασινος (αγκρρρ το ειχε ο αδερφος μου αλλα του το πατησε αυτοκινητο )
RESPECT που το κράτησες από τότε!!!freaktmp είπε:To πρωτο μου και πιο αγαπημενο:
RESPECT που το ξανα-απόκτησες!!!Wally είπε:Και μετα απο καμια δεκαετια απο το ποστ εκεινο...
Αλλαξα σχοινι και συγκρινοντας το με κατι αλλα συγχρονα γιο γιο που παιζουν τα παιδια μου, το Coca Cola εχει απιστευτη επαναφορα! Πολυ πολυ ανωτερο!
Ενα ξυλινο δια χειρος του πατερα μου,ηταν και το μονο γιο-γιο που ειχα.johnny19818 είπε:Είχα ένα ξύλινο γιο-γιο.....
Οπως υποσχεθηκα....stayros είπε:Ενα ξυλινο δια χειρος του πατερα μου,ηταν και το μονο γιο-γιο που ειχα.Καπου το εχω καταχωνιασμενο.... :wait2: ....οταν βρεθει,θα ποσταριστει με συνοπτικες.
stayros είπε:Και για να σας προλαβω....
Ναι,φτιαχτηκε στα χρωματα της Πειραικης ομαδας!!!
Η καβιλια εχει κολληθει μονο στο ενα μερος,στο αλλο παει απλα και "κουμπωνει/σφηνωνει".ΦΖΠ1 είπε:Ερώτηση : στο ξύλινο, πολύ όμορφο αυτό γιο-γιο, ο σπάγγος μπαίνει προκαταβολικά και δένεται, πριν από το κόλλημα των δύο μερών;
Να πω την μαυρη αληθεια...ποτε δεν ειχα δοκιμασει να κανω κολπα - ασε που δεν ηξερα κιολας.... #) -ΦΖΠ1 είπε:Ε τότε, δεν κάνει κόλπα στην ουσία, μόλις απλώσει το σκοινί, επανέρχεται αμέσως προς τα πάνω.Και προφανώς δεν έκανες το ένα κόλλημα, για να μπορείς να λύνεις το σκοινί, ε; (αλλιώς "ενταφιαζόταν" ο κόμπος στη σχισμή).
Ευχαριστω πολυ!!! :flower:ΦΖΠ1 είπε:Χρόνια πολλά, κιόλας !