Το ίδιο περίμενα κι εγώ. Είναι που λέμε "Έχει το όνομα, αλλά ΔΕΝ έχει τη χάρηkaterinak είπε:Candy4ever σ ευχαριστουμε πολυ!ειναι η πρωτη φορα που βλεπω αυτα τα παγωτα και ομολογω οτι αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι το παγωτο "χάιντι" :ενα απλο κιτρινο ξυλακι;! περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο,κατι αντιστοιχο με τη μαγια τη μελισσα
Δε φαντάζεται πόσο χαίρομαι για αυτό! Πάντως ήταν φοβερή σοκολάτα.witch king είπε:τι λες τωραααα ποσα χρονια με πας πισω...
Κριέ μου, πότε κυκλοφορούσαν?krios είπε:Μήπως θυμάστε αυτές τις καραμελίτσες ΙΟΝ;
Άλλα ήθη, άλλα έθιμα!elephadas είπε:Τις θυμάμαι και μου άρεσααααν... όχι αυτές με του ουίσκι, αλλά με άλλα ποτά.
Χε χε εδώ στην Αμερική υπάρχει τέτοια αντιαλκοολική υστερία (όπως κι ένα σωρό άλλες αντι-ο,τιδήποτε-ευχάριστο υστερίες) που αν έλεγα σε κάποιον ότι στην Ελλάδα πριν από δεκαετίας μπορούσαν παιδιά να αγοράζουν καραμελίτσες με αλκοόλ μέσα θα έπεφταν λιπόθυμοι. Εδώ ούτε αυτά τα σοκολατάκια με μέσα κερασάκι και λικέρ (για τα οποία τρελλαινόμουν) δεν μπορείς να βρεις. Υπάρχουν, αλλά έχουν ένα γλυκό ζουμί χωρίς οινόπνευμα μέσα
Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και σίγουρα ως τα μέσα της δεκαετίας του '80. Δεν κυκλοφορούν πια Dare μου.D@redevil είπε:Κριέ μου, πότε κυκλοφορούσαν?