portarinos78
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 22
Αν καταθεσω και τα υπολοιπα βινυλια αντιστοιχου υφους που ακουω εδω και χρονια μαλλον μας βλεπω για συγγενεις!
Blue Space άκουγα αρχικά αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχε καθαρό σήμα, ο DJ Κυπριανός μού είναι φοβερά εκνευριστικός όταν μιλάει συν το ότι δε μιλάει σωστά αγγλικά με αποτέλεσμα να κατακρεουργεί τους τίτλους των τραγουδιών και τέλος έφυγε και ο Γρηγορης Στάικος (η ψυχή του σταθμού κατ'εμέ) και πήγε στον Free FM.FTL είπε:Δεν το γνώριζα αυτό για τον Free fm, ότι παίζει italo.. Εγώ Blue Space 107.2 ακούω (όποτε βάλω ράδιο), που παίζει 24άωρο μόνο 80's pop, disco και italo.
Θα τον έχω υπόψη μου Rygar!
ΧΑ!!! Ακούμε και τέκνο κύριε τέκνο μας; Κύριε Κισκίδη μας ήθελα να πω. Α έτσι εξηγείται το Happy Hour στο μπλουζάκι.keeper7k είπε:O free fm επίσης έχει εκπομπή 90s techno (DJ Βόλης) και εκπομπή 90s Trance (DJ Σταυρόπουλος) - απο 2 φορές την εβδομάδα αν δεν απατώμαι - τσεκάρετε το πρόγραμμα στο site.
Επίσης, 2 με 3 φορές τον χρόνο οργανώνουν και 90s parties με μεγάλη επιτυχία.
Ε, όλοι κάποτε περάσαμε και απο τα κλάμπς και υπήρξαμε παρτυ άνιμαλςRygar είπε:ΧΑ!!! Ακούμε και τέκνο κύριε τέκνο μας; Κύριε Κισκίδη μας ήθελα να πω. Α έτσι εξηγείται το Happy Hour στο μπλουζάκι.
keeper7k είπε:Λίγο DJ Bobo, U96 και Captain Hollywood
Τώρα τελευταία εξαφανίζεται για 1-2 μέρες και ξαναεμφανίζεται.Rygar είπε:Blue Space άκουγα αρχικά αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχε καθαρό σήμα, ο DJ Κυπριανός μού είναι φοβερά εκνευριστικός όταν μιλάει συν το ότι δε μιλάει σωστά αγγλικά με αποτέλεσμα να κατακρεουργεί τους τίτλους των τραγουδιών και τέλος έφυγε και ο Γρηγορης Στάικος (η ψυχή του σταθμού κατ'εμέ) και πήγε στον Free FM.
Εχω καμιά 20Οαριά από δαύτα, όχι ό,τι να'ναι, αλλά ό,τι ακουγόταν συχνότερα εκείνες τις εποχές στις disco. Οποιος τα θέλει, την επόμενη συνάντηση να του τα φέρω σε ντεβεντέ.
:animeek: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Vagelis είπε:Milli Vanilli - Τα πάντα