miko63
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 25
συμφωνώ με τον rygar!Rygar είπε::animeek: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Girl you know its true,...........OU OU OU OU
συμφωνώ με τον rygar!Rygar είπε::animeek: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Girl you know its true,...........OU OU OU OU
Ναι, το Dark Side και το Wall των Φλόυντ είναι απίστευτο πως υπάρχουν στην δική μας σφαίρα ύπαρξης. Είμαι βαθιά ευγνόμων στις συμπαντικές περιστάσεις που οδηγήσαν σε αυτό το παράδοξο. Εγώ θα προσέθετα και το Wish You Were Here.Arielis είπε:Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon (Απίστευτο!!!)Pink Floyd - The Wall (επίσης)
The Alan Parsons Project - Eye in The Sky
Αχ, καλή μου Κάντυ! από όλα των Φλόυντ, μου διαλέγεις το Division Bell;! Θα σε μαλώσω :nono: Στο τσαφ έσωσες την κατάσταση με τους Stranglers. Τα πρώιμα των Stranglers είναι μικροί δυναμίτες. (viva Rattus Norvegicus αγαπητέ portarinos78)candy είπε:Pink Floyd - The Division Bell ...
The Stranglers-Greatest Hits 1977-1990 (best way to begin with)
Vagelis είπε:Milli Vanilli - Τα πάντα
Rygar είπε::animeek: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Girl you know its true,...........OU OU OU OU
Μπορεί εκ των υστέρων να γελάτε, αλλά εγώ ξέρω ότι ο Frank Farian είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως, βρίσκεται στο προσκήνιο από τότε που γεννήθηκα, και έχει βγάλει τρομερές επιτυχίες. Για όσους δεν ξέρουν, είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε τους Boney M τότε. Οι Milli Vanilli ήταν μια ομάδα επίλεκτων ταλαντούχων μουσικών, με φοβερές επιτυχίες ατομικά, πριν και μετά το σκάνδαλο. Κατάφεραν να σαρώσουν τα Grammi, να πουλήσουν εκατομμύρια και να ακούγονται παντού. Το Blame it on the rain είχε ψηφιστεί από τους θεατές του MTV ως το 9o καλύτερο τραγούδι (με video clip) όλων των εποχών και οι άλλες τους επιτυχίες έφτασαν νούμερο 1 καί στην Ευρώπη, καί στην Αμερική.miko63 είπε:συμφωνώ με τον rygar!
Εσύ γελάς, αλλά εμένα πλέον μ'αρέσει. Είναι πολύ μπιτάτο, και πολύ shake-it-baby καρακουνηστάρικο. Εκείνες τις εποχές πηγαίναμε ενάντια στα μουσικά κατεστημένα, κάτι τέτοια τα θεωρούσαμε φλώρικα. Τώρα είναι ρετρό. Αλλωστε βγήκε στα τέλη του '80.miko63 είπε:συμφωνώ με τον rygar!
Συγνώμη φίλε Starbuck,μπορεί όντως να μην είναι ο καλύτερος δίσκος τους,αλλά το γεγονός ότι περιλαμβάνει δύο από τα πλέον χαρακτηριστικά και αγαπημένα μου κομμάτια όπως το "High Hopes" και το "Marooned" για μένα τον εντάσσει στους καλύτερους δίσκους τους.Starbuck είπε:Αχ, καλή μου Κάντυ! από όλα των Φλόυντ, μου διαλέγεις το Division Bell;! Θα σε μαλώσω :nono: Στο τσαφ έσωσες την κατάσταση με τους Stranglers. Τα πρώιμα των Stranglers είναι μικροί δυναμίτες. (viva Rattus Norvegicus αγαπητέ portarinos78)
It went to #1 in the UK and debuted at the top of the U.S. Billboard 200 album charts in April of 1994, spending 4 weeks as the top album in the country. By contrast, Pink Floyd's previous album A Momentary Lapse of Reason had peaked at #3.The Division Bell was the band's best album since their 1975 release Wish You Were Here......
The track "Marooned" was awarded a Grammy in the category of Best Rock Instrumental Performance at the Grammy Awards of 1994. This has been Pink Floyd's only Grammy to date.
εγώ πάλι συνεχίζω να έχω την ίδια ρετρό άποψη για τους φίλτατους milli...Rygar είπε:Εσύ γελάς, αλλά εμένα πλέον μ'αρέσει. Είναι πολύ μπιτάτο, και πολύ shake-it-baby καρακουνηστάρικο. Εκείνες τις εποχές πηγαίναμε ενάντια στα μουσικά κατεστημένα, κάτι τέτοια τα θεωρούσαμε φλώρικα. Τώρα είναι ρετρό. Αλλωστε βγήκε στα τέλη του '80.
αχ, βέβαια.. High Hopes.. αυτό τα εξηγεί όλαcandy είπε:Συγνώμη φίλε Starbuck,μπορεί όντως να μην είναι ο καλύτερος δίσκος τους,αλλά το γεγονός ότι περιλαμβάνει δύο από τα πλέον χαρακτηριστικά και αγαπημένα μου κομμάτια όπως το "High Hopes" και το "Marooned" για μένα τον εντάσσει στους καλύτερους δίσκους τους.