Γνώμες για αγορά ταμπλέτας

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.289
Αντιδράσεις
3.349
Προχτές εκανα τη φορολογική μου δήλωσή. Τι σχέση εχει αυτό με την αγορά ταμπλετας, θα ρωτήσει κανείς. Οταν μαθαίνεις ότι πρέπει να εχεις μαζεψει 7500? αποδείξεις και μεσα στο ποσό αυτό ΔΕ συμπεριλαμβάνεται και το ενοίκιό σου, ενώ εσύ ήσουν εφησυχασμένος ότι δε συμβαίνει αυτό, τότε καπως πρέπει να μαζεψεις αυτό το ποσό. Βεβαια για τις αποδείξεις του 11 δε μπορώ να κανω κατι, με του 12 όμως πρέπει, γιατί εχω πολύ λίγες μαζεμένες. Γυρνώντας λοιπον προχτές απο το λογιστή μου, σκεφτόμουν τί θα μπορούσα να παρω όχι ντούκα αλλα με δόσεις (πιστωτική/δανειο ό,τι ναναι) και να εχει καποιο νόημα. Σημερα σκέφτηκα γιατί όχι ενα ταμπλετ, ενώ τόσο καιρό διαλαλούσα ότι και να μου χάριζαν, δε θα έπαιρνα. Αποφάσισα λοιπόν να παρω ενα, αλλα θελω γνώμες. Ψάχνω για κατι μεχρι 500 ευρώ χωρίς 3G, με τα πιο κατω χαραΧτηριστικά:

  • Οθονη 10" για να παίρνω με teamviewer τα desktop της δουλειάς.
  • Μεγεθος μνημη δε μας απασχολεί
  • CPU dualcore (αλλα δε μας χαλάει και μια quad core)
  • hdmi out
  • usb host
  • gps
  • να φορτίζει με χρήση usb καλωδίου
  • Δε με νοιάζει το βάρος του


Θελω να εχει αυστηρά όλα τα πιο πανω. Εχω δει αρκετά ως τώρα. Καποια από τα πιο πανω τα καλύπτει το Acer iconia A500. Δε με καλύπτει το galaxy tab 2. Εσείς που κσέρετε τα πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, για πέστε καμιαν ιδέα, κάποια ιδιαίτερη πρόταση σε αυτό το ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που απορώ πώς οι πρόγονοί μας ζούσαν χωρίς αυτό :p

Αφτα.

ΥΓ. ΔΕ...........ΘΕΛΩ...........APPLE!!!!!!!!!!!!!
 
attachment.php


Το γνωστό άρρωστο humor... :D
 
Αυτή την έχω εχω ήδη αλλα εχει μικρή οθόνη, νομίζω 0.18 ίντσες :p

Αδύνατον να απαντήσω αλλιώς :D
 
Ίσως κάποιο απο τα παρακάτω να σε καλύπτει πλήρως:

Archos 101 G9

Asus Eee Pad Transformer TF101 (ή το Prime για 4πύρηνο)

Toshiba AT200

Αξίζει και το πρώτο Motorola Xoom αλλά δεν έχει hdmi ενώ το playbook έχει 7άρα οθόνη!
 
Rygar έλεος...

...άσε τα περιττά έξοδα για tablet και έλα να σου δώσω εγώ, ένα 1000άρικο σε αποδείξεις!
 
Εγώ αν αγόραζα αυτή θα έπαιρνα, οπότε και στην προτείνω

Asus Eee Pad Transformer TF101

Ασχετο, αλλά μετά την φορολογική δήλωση έχεις όρεξη για αγορές???? Μάλλον δεν θα πλήρωσες πολλά!!!!
 
Συμφωνώ με τον Ace, υπάρχουν άπειροι καλύτεροι τρόποι να βρεις αποδείξεις από το να ξοδεύεις τα λεφτά σε κάτι που μέχρι τώρα δεν σου χρειαζόταν. :)
 
...κι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...κι αν θες αποδείξεις mail me να σου στείλω κανα 1000άρικο ;)
 
Προς το παρόν εχω καταλήξει στο Acer iconia A510 που με καλυπτει 100% πλην της φόρτισης μεσω USB αλλα μαλλον θα ηταν πρακτικά αδύνατον να φορτιστεί μια μπαταρία 9000mAh απο το πισί.

Ευχαριστώ για τις αποδείξεις, αλλα προς το παρόν θελω τουλάχιστον 3-4 χιλιάρικα. Μαλλον εψαχνα αφορμή για αγορά :D . Και όχι φιΛΛΛαράκι (τσαλκ), σχεδόν ενα διχίλιαρο μου'ρθε η εφορία. Το ταμπλετ μπορεί και να μην το παρω τώρα, ισως περιμενω να πεσουν λίγο οι τιμές, παντως προς το παρόν το συγκεκριμένο είναι που θα πάρω.

Το Asus δεν εχει USB host, πρεπει να δώσεις ενα κατοστάρικο για docking station που διαθέτει τετοια θυρα, αλλα στην περίπτωση αυτή χάνει την έννοια του τάμπλετ :D
 
Θα προτεινα πριν δωσεις ευρω, να το ¨πιασεις στα χερια σου ¨...
 
Αν δεν το δεις από κοντά, αν δεν δεις απόκριση και ποιότητα οθόνης μη προχωρήσεις σε καμία αγορά.

Αυτό από εμένα, την Apple δεν την αλλάζω με κανένα ημίμετρο. Το Ipad II εδώ και 15 μήνες είναι σε top κατάσταση, με τη σύζυγο να το φορτίζει κάθε δυό μέρες μια και το λιώνει, χωρίς να έχει κανένα δείγμα "πτώσης" της απόδοσης της μπαταρίας.

Αν συμβιβάζεσαι με 7άρι πάντως θα σου πρότεινα το Google Nexus 7 το οποίο είναι τπ μοναδικό εκτός Apple που μου έκανε "κλικ" και θα το πάρω μέχρι Σεπτέμβρη μεριά. Αν δεν με ικανοποιήσει ή αποδειχτεί πολύ λίγο σε σχέση με όσα λένε, θα ανεβάσω sledge hammering destruction video στο YT.
 
Ημουν και εγω σε αναλογο διλημμα πριν δυο μηνες και μολις τα ειδα απο κοντα μετανιωσα για τις ωρες ψαξιματος και σκεψης που εφαγα.

send from my ipad:)

(αναγκαιο κακο)
 
Το iPad II ήταν η δεύτερη Apple συσκευή που απέκτησα, και την έκανα δώρο στη σύζυγο, σαν αντιστάθμισμα στο iPod touch που μου είχε πάρει. Από τότε έχω φτιάξει κανονικότατο Apple store στο χώρο μου.

Και πσσσσστ..... Πήγα να πουλήσω τον iMac μου και ΔΕΝ μπόρεσα. Όχι γιατί δεν έβρισκα αγοραστή, (βρήκα στο 5λεπτο) αλλά γιατί απλά δεν γινόταν να τον αποχωριστώ. Οπότε και καταχρεώθηκα για το νέο Macbook.

Κανένα tablet δεν μπόρεσε να μου δώσε έστω στο μισό την αίσθηση που μου έδωσε το iPad. Θα πρότεινα στον Rygar να βρει μτχ ακόμα και το πρώτο που δίνονται πια σε τιμές σκότωμα. Η πλειοψηφία των χρηστών δεν είναι 13χρονα που παίζουν μπάσκετ μαζί τους.
 
pooky(1) είπε:
Το iPad II ήταν η δεύτερη Apple συσκευή που απέκτησα, και την έκανα δώρο στη σύζυγο, σαν αντιστάθμισμα στο iPod touch που μου είχε πάρει.
Σε έπιασε κορόιδιο η σύζυγος. (bad deal) :p
 
Τελικά χτύπησα ενα Asus transformer tf300 με ενα usb adapter της asus για να εχεις usb host χωρίς το εξτρα πληκτρολόγιο. Σε πολύ χαμηλότερη τιμή του acer. Εξυπακουεται με δοσεις, αλλα 21 ευρώ το μηνα για 18 μηνες δεν ειναι τίποτα. Αλλωστε μπορεί μεχρι τότε να μην υπαρχει ελληνική οικονομία και ο server που διατηρεί τις υπολοιπες δόσεις μου να είναι κλειστός :D

Σα μικό παιζάκι ανυπομονώ βεβαίως να παίτσω μαζί του. :D :D :baby2:
 
Με γεια! ελπιζω να ειναι αυτο που εψαχνες και να το ευχαριστηθεις!!
 
Μερσί Γιάννη.

D@redevil είπε:
....κι εμείς για ένα review βεβαίως! ;)
http://www.tomshardware.com/reviews/transformer-pad-tf300t-tegra-3-benchmark-review,3179.html

http://www.zdnet.com/asus-transformer-pad-tf300t-3040155267/

http://www.expertreviews.co.uk/laptops/1292188/asus-transformer-pad-tf300t

:p :D

Ειμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Περισσότερα όταν το παρω. Α, ρουτάρεται για πλάκα, με ό,τι αφτο συνεπάγεται ;) αλλιώς δε θα το έπαιρνα :D . Μαλιστα η ιδια η Asus δινει επίσημο πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τον bootloader, αλλα σου λέει ότι μπορεί να κανεις ζημιά και να χάσεις την εγγύηση.
 
Oτι και να ειναι καινουριο πραμα ειναι οποτε μια χαρα.Με γεια αλανι και να σε βγει τελειο χωρις κουσουρια.
 
Πίσω
Μπλουζα